Konfigurer adgangen til Classroom-data

Denne artikel er til Google Workspace- administratorer

Som Google Workspace-administrator kan du vælge, om brugerne på dit domæne skal have mulighed for at give andre apps adgang til deres Classroom-data via OAuth. Du kan få flere oplysninger i Classroom API-oversigten eller se alle tekniske oplysninger om Classroom API på developers.google.com/classroom.

Sådan angiver du adgangspolitikken for Classroom-data:

1. Log ind på Google Administrationskonsol.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du bruger Google Workspace for Education eller Workspace til nonprofitorganisationer, skal du klikke på Apps og derefter Google Workspace og derefter Classroom.
    • Hvis du bruger Workspace Basic, Business eller Google Workspace for Education Plus, skal du klikke på Apps og derefter Yderligere Google-tjenester og derefter Classroom.
  3. Klik på Dataadgang, og markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Classroom API for at tillade, at brugerne kan give adgang til deres Classroom-data.

Bemærk! Du kan konfigurere adgangen efter domæne og organisationsenhed.