Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Gegevenstoegang instellen voor Classroom

Dit artikel is voor Google Workspace- beheerders

Als Google Workspace-beheerder kun je bepalen of gebruikers in je domein andere apps toegang kunnen geven tot hun Classroom-gegevens via OAuth. Bekijk voor meer informatie het Overzicht van de Classroom API of bekijk de technische gegevens van de Classroom API via developers.google.com/classroom.

Ga als volgt te werk om de gegevenstoegang voor Classroom in te stellen:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.
  2. Kies een van deze opties:
    • Als je Google Workspace for Education of Google Workspace for Nonprofits gebruikt, klik je op Appsand thenGoogle Workspaceand thenClassroom.
    • Als je Google Workspace Basic, Google Workspace Business of Google Workspace for Education Plus gebruikt, klik je op Appsand thenAanvullende Google-servicesand thenClassroom.
  3. Klik op Gegevenstoegang. Vink het vakje aan naast Classroom API om gebruikers toe te staan andere apps toegang te geven tot hun Classroom-gegevens, of haal het vinkje weg om dit niet toe te staan.

Opmerking Je kunt de toegang instellen per domein en per organisatie-eenheid.