Verkkosivun lisääminen tehtävään

Jos näet Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑painikkeen verkkosivulla, voit lisätä sivun Classroomissa olevaan tehtävään kyseisen painikkeen avulla. Jaa Classroomiin ‑kuvake on useimmiten samassa paikassa sosiaalisen median kuvakkeiden kanssa.

Jos sivulla ei ole Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike‑kuvaketta, voit silti lähettää sivun käyttämällä sen URL-osoitetta. Lisätietoja tehtävän lähettämisestä.

1. Klikkaa verkkosivulla Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike.
    Jaa Classroomiin
  2. Kirjaudu Classroomiin.

Jos tilisi ei ole luettelossa, klikkaa Lisää tili ja lisää tilisi.

3. Klikkaa Valitse kurssi ja valitse kurssi, jolle sisältö jaetaan.

Sinun on valittava kurssi, jolla on tuleva tehtävä.

Jos et ole liittynyt yhdellekään kurssille, näet virheilmoituksen. Klikkaa Siirry Classroomiin.

4. Klikkaa Valitse tehtävä ja valitse tehtävä.
  5. Klikkaa Siirry.
  6. Klikkaa Liitä.
  7. Klikkaa Näytä tehtävä.