Verkkosivun lisääminen kotitehtävään

Huom. Chromen Jaa Classroomiin ‑laajennus poistetaan käytöstä. Jos olet asentanut kyseisen laajennuksen, sen asennus poistetaan automaattisesti elokuussa 2020.

Jos näet Jaa Classroomiin "" ‑painikkeen verkkosivulla, voit lisätä sivun Classroomissa olevaan kotitehtävään kyseisen painikkeen avulla. Jaa Classroomiin ‑kuvake on useimmiten samassa paikassa sosiaalisen median kuvakkeiden kanssa.

Jos verkkosivulla ei ole Jaa Classroomiin "" ‑toimintoa, voit silti jakaa sivun sen URL-osoitteen avulla. Lue lisää kotitehtävän palauttamisesta.

1. Klikkaa verkkosivustolta Jaa Classroomiin "".
    Jaa Classroomiin
  2. Kirjaudu Classroomiin.

Jos tilisi ei ole luettelossa, klikkaa Lisää tili ja lisää tilisi.

3. Klikkaa Valitse kurssi ja valitse kurssi, jolle sisältö jaetaan.

Sinun on valittava kurssi, jolla on tuleva tehtävä.

Jos et ole liittynyt yhdellekään kurssille, näet virheilmoituksen. Klikkaa Siirry Classroomiin.

4. Klikkaa Valitse tehtävä ja valitse tehtävä.
  5. Klikkaa Siirry.
  6. Klikkaa Liitä.
  7. Klikkaa Näytä tehtävä.