Classroomin jakamispainikkeen käyttäminen verkkosivustolla

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Voit lisätä verkkosivuja ryhmän uusiin tehtäviin, kysymyksiin tai ilmoituksiin poistumatta sivulta, jonka haluat jakaa.

Jos verkkosivuston omistaja on lisännyt Jaa Classroomiin ‑laajennuksen sivustolleen, näet Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑vaihtoehdon muiden sosiaalisen median kuvakkeiden yhteydessä. Jos näet verkkosivulla Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑vaihtoehdon, voit luoda uuden tehtävän siirtymättä Classroomiin.

Verkkosivuston jakaminen Classroomiin

1. Napsauta Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike sillä verkkosivustolla, jonka haluat jakaa.
    Jos et näe painiketta, tutustu muihin alla oleviin vaihtoehtoihin.
  2. Kirjaudu sisään G Suite for Education ‑tililläsi.

Jos tilisi ei tule näkyviin, klikkaa Lisää tili ja kirjaudu sisään G Suite for Education ‑tililläsi.

3. Klikkaa Valitse kurssi ja valitse kurssi, jolle sisältö jaetaan. Jos sinulla ei ole kursseja, sinun on ensin luotava kurssi.
  4. Klikkaa Valitse toiminto ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Luo tehtävä.
    • Esitä kysymys
    • Tee ilmoitus
  5. Klikkaa Siirry.
  6. Kirjoita postaus ja valitse sitten Julkaise.
  7. (Valinnainen) Voit katsoa ilmoitusta tai tehtävää Classroomissa klikkaamalla Näytä.

Jaa Classroomiin ‑kuvaketta ei näy

Jos Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑vaihtoehtoa ei näy, voit silti jakaa verkkosivun seuraavilla tavoilla:

Huom. Verkkosivuston omistajat lisäävät Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑laajennuksen, eivät Classroomia tai Googlea. Jos et näe jakamisvaihtoehtoa, sivuston omistaja ei ole lisännyt laajennusta sivustolleen.

Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑laajennuksen lisääminen sivustolle: