Feilsøk domenefeil

Denne artikkelen er for Google Workspace for Education-administratorer.

Det kan hende du får feilmeldinger i Classroom hvis lærerne og elevene er tilknyttet ulike domener.

Åpne alle  |  Lukk alle

Bli med på kurs

Lærere får ikke sendt invitasjoner til bestemte elever
Elever som er tilknyttet domener som ikke er på godkjenningslisten, kan ikke inviteres til å bli med på kurs. Finn ut mer ved å gå til Bruk en godkjenningsliste for domener du stoler på.
Noen av elevene kan ikke bli med på kurs ved hjelp av kurskoder
Hvis elevene er tilknyttet et domene som ikke står på godkjenningslisten din, kan de ikke bruke koder til å bli med på kurs på domenet ditt. Finn ut mer ved å gå til Bruk en godkjenningsliste for domener du stoler på.

Deling av filer

Lærere får ikke delt filer med kurs
Hvis et domene står på godkjenningslisten din, må du fortsatt gi brukerne tillatelse til å dele informasjon utenfor domenet ditt. Finn ut mer ved å gå til Gi tilgang til fildeling for domener på godkjenningslisten.
Elever får ikke levert inn filer for oppgaver
Gjør dette hvis elevene ikke får levert inn arbeid:
Elever får ikke trukket tilbake filer for oppgaver
Hvis en elev ikke får trukket tilbake arbeidet sitt for en oppgave, kan det hende du må gi eleven tillatelse til å dele elementer utenfor domenet ditt. Finn ut mer ved å gå til Gi tilgang til fildeling for domener på godkjenningslisten.
Lærere får ikke returnert filer til elevene sine
Hvis en lærer på domenet ditt ikke får returnert elevarbeid for en oppgave, kan det hende du må gi brukerne dine tillatelse til å dele elementer utenfor domenet ditt. Finn ut mer ved å gå til Gi tilgang til fildeling for domener på godkjenningslisten.