Problemen met domeinfouten oplossen

Deze pagina is voor beheerders. Docenten kijken hier.

Er kunnen zich fouten voordoen in Classroom wanneer gebruikers (docenten of leerlingen) zich in verschillende domeinen bevinden.

Foutmeldingen

Foutmelding Wanneer treedt de fout op Wat moet je doen
Eén gebruiker is niet uitgenodigd. Je kunt geen leerlingen van buiten je domein uitnodigen voor lesgroepen. Een docent kan geen leerlingen uit een niet-vertrouwd domein uitnodigen om deel te nemen aan een lesgroep. Controleer de Classroom- en Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.
Oeps! Die code is voor een lesgroep buiten je domein. Controleer of je de juiste code hebt ingevoerd. Een leerling in een niet-vertrouwd domein kan niet met een code deelnemen aan een lesgroep in het schooldomein. Controleer de Classroom- en Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.
Dit bestand (deze bestanden) kunnen niet worden gedeeld met de lesgroep vanwege een probleem met de domeininstellingen. Neem contact op met je domeinbeheerder. Een docent of leerling in een niet-vertrouwd domein kan niet posten in de lesgroepupdates. Controleer de Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.
Dit bestand (deze bestanden) kunnen niet worden ingeleverd vanwege een probleem met de domeininstellingen. Neem contact op met je domeinbeheerder. Een leerling in een niet-vertrouwd domein kan geen bestanden inleveren voor een opdracht. Controleer de Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.
Voor dit bestand (deze bestanden) kan het inleveren niet ongedaan worden gemaakt vanwege een probleem met de domeininstellingen. Neem contact op met je domeinbeheerder. Een leerling in een niet-vertrouwd domein kan het inleveren van bestanden voor een opdracht niet ongedaan maken. Controleer de Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.
Deze ingeleverde opdracht(en) kunnen niet worden teruggegeven vanwege een probleem met de domeininstellingen. Neem contact op met je domeinbeheerder. Een docent kan geen bestanden teruggeven aan leerlingen in een niet-vertrouwd domein. Controleer de Drive-instellingen. Zie Een domein op de witte lijst zetten.