Verkkotunnukseen liittyvien virheiden vianetsintä

Tämä sivu on tarkoitettu järjestelmänvalvojille. Siirry tänne, jos olet opettaja.

Classroomissa saattaa esiintyä virheitä, jos sitä käyttävät oppilaat ja opettajat kuuluvat eri verkkotunnuksiin.

Virheilmoituksia

Virheilmoitus Ilmenemistilanne Ratkaisu
1 käyttäjää ei kutsuttu. Kursseille ei voi kutsua verkkotunnuksen ulkopuolisia oppilaita. Opettaja ei voi kutsua kurssille ei-luotetussa verkkotunnuksessa olevia oppilaita. Tarkista Classroomin ja Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.
Hups! Tämä koodi koskee verkkotunnuksesi ulkopuolista kurssia. Varmista, että kirjoitit oikean koodin. Ei-luotetussa verkkotunnuksessa oleva oppilas ei voi käyttää koodia koulun verkkotunnuksessa olevalle kurssille liittymiseen. Tarkista Classroomin ja Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.
Tätä tiedostoa (näitä tiedostoja) ei voi jakaa luokalle verkkotunnuksesi asetusongelman vuoksi. Ota yhteyttä verkkotunnuksesi järjestelmänvalvojaan. Ei-luotetussa verkkotunnuksessa oleva opettaja tai oppilas ei voi julkaista postausseinälle. Tarkista Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.
Tätä tiedostoa (näitä tiedostoja) ei voi palauttaa verkkotunnuksesi asetusongelman vuoksi. Ota yhteyttä verkkotunnuksesi järjestelmänvalvojaan. Ei-luotetussa verkkotunnuksessa oleva oppilas ei voi palauttaa kotitehtävän tiedostoja. Tarkista Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.
Tämän tiedoston (näiden tiedostojen) lähetystä ei voi kumota verkkotunnuksesi asetusongelman vuoksi. Ota yhteyttä verkkotunnuksesi järjestelmänvalvojaan. Ei-luotetussa verkkotunnuksessa oleva oppilas ei voi kumota kotitehtävän aiemmin palautettujen tiedostojen lähetystä. Tarkista Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.
Tätä lähetystä (näitä lähetyksiä) ei voi palauttaa verkkotunnuksesi asetusongelman vuoksi. Ota yhteyttä verkkotunnuksesi järjestelmänvalvojaan. Opettaja ei voi palauttaa tiedostoja ei-luotetussa verkkotunnuksessa olevalle oppilaalle. Tarkista Driven asetukset. Katso Verkkotunnuksen lisääminen sallittujen luetteloon.