Verkkotunnukseen liittyvien virheiden vianetsintä

Tämä artikkeli on tarkoitettu Google Workspace for Education ‑järjestelmänvalvojille.

Classroomissa voi esiintyä virheitä, jos opettajat ja oppilaat ovat eri verkkotunnuksissa.

Avaa kaikki  |  Sulje kaikki

Ryhmiin liittyminen

Opettajat eivät voi lähettää kutsuja tietyille oppilaille
Opettajat eivät voi kutsua ryhmään ei-luotettua verkkotunnusta käyttäviä oppilaita. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Luotettujen verkkotunnusten sallittujen luettelon käyttäminen.
Osa oppilaista ei voi liittyä ryhmään ryhmäkoodilla
Jos oppilaiden verkkotunnus ei ole sallittujen luettelossasi, he eivät voi liittyä verkkotunnuksessasi olevaan ryhmään koodin avulla. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Luotettujen verkkotunnusten sallittujen luettelon käyttäminen.

Tiedostojen jakaminen

Opettajat eivät voi jakaa tiedostoa ryhmälle
Vaikka verkkotunnus olisi sallittujen luettelossa, sinun on annettava käyttäjille oikeudet jakaa tiedostoja verkkotunnuksen ulkopuolelle. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Tiedostonjako-oikeuden antaminen sallituille verkkotunnuksille.
Oppilaat eivät voi palauttaa kotitehtävän tiedostoja
Jos oppilaat eivät voi lähettää tehtäviään, toimi näin:
Oppilaat eivät voi kumota kotitehtävän tiedostojen lähettämistä
Jos oppilas ei voi kumota tehtävän lähettämistä, sinun on ehkä annettava hänelle oikeudet jakaa tiedostoja verkkotunnuksen ulkopuolelle. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Tiedostonjako-oikeuden antaminen sallituille verkkotunnuksille.
Opettajat eivät voi palauttaa tiedostoja oppilaille
Jos verkkotunnustasi käyttävä opettaja ei voi palauttaa oppilaiden tehtäviä, sinun on ehkä annettava käyttäjille oikeudet jakaa tiedostoja verkkotunnuksen ulkopuolelle. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Tiedostonjako-oikeuden antaminen sallituille verkkotunnuksille.