Find og ret domænefejl

Denne artikel er til Google Workspace for Education-administratorer.

Der kan muligvis opstå fejl i Classroom, når undervisere og elever er på forskellige domæner.

Åbn alle  |  Luk alle

Tilmelding til hold

Undervisere kan ikke sende en invitation til visse elever
Undervisere kan ikke invitere elever fra et usikkert domæne til at tilmelde sig et hold. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Brug en tilladelsesliste til pålidelige domæner.
Nogle elever kunne ikke bruge holdkoden til at tilmelde sig et hold
Hvis en elev er fra et domæne, der ikke er på din tilladelsesliste, kan eleven ikke bruge en kode til at tilmelde sig et hold på dit domæne. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Brug en tilladelsesliste til pålidelige domæner.

Fildeling

Undervisere kan ikke dele en fil med holdet
Hvis et domæne er på din tilladelsesliste, skal du stadig give dine brugere tilladelse til at dele indhold uden for dit domæne. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Giv adgang til fildeling for domæner på din tilladelsesliste.
Elever kan ikke aflevere filer til en opgave
Hvis eleverne ikke kan aflevere deres opgaver:
Elever kan ikke annullere afleveringen af deres filer til en opgave
Hvis en elev ikke kan annullere afleveringen af en opgave, skal du muligvis give eleven tilladelse til at dele den uden for dit domæne. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Giv adgang til fildeling for domæner på din tilladelsesliste.
Undervisere kan ikke returnere filer til deres elever
Hvis en underviser på dit domæne ikke kan returnere elevopgaver tilknyttet en opgave, skal du muligvis give dine brugere tilladelse til at dele indhold uden for dit domæne. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Giv adgang til fildeling for domæner på din tilladelsesliste.