Oppilaan tai apuopettajan poistaminen ryhmästä

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Jos olet oppilas, siirry tänne.

Ensisijaiset opettajat ja apuopettajat voivat poistaa oppilaita ja apuopettajia ryhmästä milloin tahansa.

Ennen kuin aloitat

• Kun poistat oppilaan ryhmästä, myös hänen arvosanataulukossa olevat arvosanansa poistetaan. Hän ei myöskään enää näe antamiasi kotitehtäviä Classroomista. Oppilaan työt säilyvät kuitenkin edelleen ryhmän kansiossa Google Drivessa ja hänen postauksensa näkyvät striimissä.
  • Ennen kuin poistat apuopettajan, joka omistaa ryhmän Drive-kansion, pyydä häntä siirtämään kansion omistajuus jollekulle toiselle ryhmän opettajalle.
  • Ensisijaista opettajaa ei voi poistaa ryhmästä. Jos ensisijainen opettaja haluaa poistua ryhmästä, hänen on siirrettävä ryhmän omistajuus apuopettajalle ennen poistumistaan.

Oppilaan poistaminen

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmä ja sitten Henkilöt .

.

3. Napauta oppilaan nimen vierestä Lisää ja sitten Poista.

4. Vahvista napauttamalla Poista.

Apuopettajan poistaminen

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmäja sittenHenkilöt .

3. Napauta apuopettajan nimen vierestä Lisää ja sittenPoista.

4. Vahvista napauttamalla Poista.

Muuta aiheeseen liittyvää