Jakaminen Classroomiin mobiililaitteesta

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Voit lisätä verkkosivuja kurssin uusiin tehtäviin, kysymyksiin tai ilmoituksiin mobiililaitteestasi poistumatta sivulta, jonka haluat jakaa. Jos näet verkkosivulla Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑vaihtoehdon, voit luoda uuden tehtävän siirtymättä Classroomiin. Jaa Classroomiin ‑vaihtoehto näkyy verkkosivulla muiden sosiaalisen median kuvakkeiden joukossa.

Voit jakaa laitteella Classroomiin linkkejä, videoita, kuvia ja Google Drive ‑kohteita.

1. Siirry verkkosivustolle tai linkin, videon tai kuvan kohdalle ja napauta Lisää Lisää ja sitten Jaa ja sitten Classroom Classroom.
  2. Oletusvalintana on viimeisin aktiivinen kurssi. Vaihda kurssia napauttamalla Seuraava Seuraava ja valitsemalla toinen kurssi.
  3. Valitse haluamasi viestityyppi.
  4. Viimeistele tehtävä, kysymys tai ilmoitus, ja napauta Lähetä Lähetä.

Jaa Classroomiin ‑kuvaketta ei näy

Jos Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑vaihtoehtoa ei näy, voit silti jakaa verkkosivun seuraavilla tavoilla:

Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑laajennuksen lisää sivuston omistaja, ei Classroom tai Google. Jos et näe jakamisvaihtoehtoa, sivuston omistaja ei ole lisännyt laajennusta sivustolleen.

Jaa Classroomiin Classroomin jakamispainike ‑laajennuksen lisääminen sivustolle: