Kaikkien oppilaiden tekemien tehtävien katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Classroomin tietokoneversiossa.

Saat nopean yleiskatsauksen kaikkien ryhmiesi tehtävistä. Näet oppilaiden palauttamat ja oppilaille palautetut tehtävät sekä tehtävät, joille on annettu arvosana tai joille ei ole annettu arvosanaa. Voit myös merkitä tehtäviä arvostelluksi.

Kaikkien ryhmien tehtävien katsominen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Arvosteltava.

3. (Valinnainen) Voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan klikkaamalla Kaikki ryhmät ja valitsemalla ryhmän.

4. Avaa palautetut tehtävät klikkaamalla nimeä.
  5. (Valinnainen) Voit näyttää tai piilottaa tehtävät viimeisen palautuspäivän mukaan klikkaamalla alanuolta tai ylänuolta .

Tehtävän merkitseminen arvostelluksi

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Arvosteltava.
  3. (Valinnainen) Voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan klikkaamalla Kaikki ryhmät ja valitsemalla ryhmän.
  4. (Valinnainen) Voit näyttää tai piilottaa tehtävät viimeisen palautuspäivän mukaan klikkaamalla alanuolta tai ylänuolta .
  5. Klikkaa tehtävän vierestä Lisää ja sitten Merkitty arvostelluksi.

Kun olet merkinnyt tehtävän arvostelluksi, se näkyy Arvostellut-luettelossa.

Oppilaan töiden ja niiden tilan tarkastelu luettelossa
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia.
  3. Klikkaa yläreunasta Henkilöt ja sitten oppilaan nimeä.

Huom. Näet ainoastaan kurssille liittyneiden oppilaiden työt.

4. Tältä sivulta näet
    • oppilaalle kurssilla annetut tehtävät, kysymykset ja kertauskysymykset sekä niiden mahdolliset palautuspäivät
    • määrättyjen, palautettujen, myöhässä olevien ja puuttuvien tehtävien tilan
    • tehtävien arvosanat
    • palautusten liitteet, jotka tunnistat Tiedosto  ‑merkinnästä tehtävän vieressä
    • opiskelijan mahdollisesti sinulle lähettämän yksityisen kommentin, jonka tunnistat Kommentti  ‑merkinnästä tehtävän vieressä.
  5. (Valinnainen) Voit tarkastella työn tietoja ja vastauksia klikkaamalla työtä ja sitten Näytä tiedot.
  6. (Valinnainen) Voit suodattaa oppilaan töitä valitsemalla ensin Suodattimet ja klikkaamalla sitten Palautettu, Palautettu ja arvosteltu tai Puuttuu.
Oppilaan töiden luettelon lähettäminen sähköpostitse

Voit lähettää luettelon oppilaalle sähköpostitse. Voit myös lähettää luettelon hänen huoltajalleen sähköpostitse, jos huoltajien sähköpostiyhteenvedot ovat käytössä. Katso lisätiedot kohdasta Huoltajien sähköpostiyhteenvetojen määrittäminen.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja valitse sopiva vaihtoehto:
    • Klikkaa yläreunasta Henkilöt ja sitten oppilaan nimeä.
    • Valitse yläreunasta Tehtävät ja klikkaa tehtävää tai kysymystä. Klikkaa sitten vasemmasta reunasta oppilaan nimeä. Klikkaa oikeasta reunasta samaa nimeä uudelleen.
  3. Klikkaa Sähköposti .
  4. Klikkaa Opiskelija-kohdan vieressä olevaa alanuolta Alanuoli ja valitse Opiskelija, Huoltajat tai Oppilas ja huoltajat.

5. (Valinnainen) Kirjoita viesti.
  6. Valitse Sisällytä oppilaan tehtävien yhteenveto ‑valintaruutu ja klikkaa Lähetä.

Muuta aiheeseen liittyvää