Se alle dine elevers opgaver

Denne artikel er for undervisere. Denne funktion findes kun i computerversionen af Classroom.

Du kan få et hurtigt overblik over de opgaver, du har tildelt på alle dine hold. Du kan se, hvilke opgaver der er afleveret, bedømt/ikke bedømt eller returneret. Du kan også markere en opgave som gennemgået.

Se opgaver på alle hold

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Til gennemgang øverst på siden.

3. (Valgfrit) Du kan filtrere opgaver efter hold ved at klikke på Alle hold og vælge et hold.

4. Klik på en titel for at se indsendelser.
  5. (Valgfrit) Du kan se eller skjule opgaver baseret på afleveringsfrister ved at klikke på den nedadvendte  eller opadvendte pil .

Markér opgaver som gennemgået

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Til gennemgang øverst på siden.
  3. (Valgfrit) Du kan filtrere dine opgaver efter hold ved at klikke på Alle hold og vælge et hold.
  4. (Valgfrit) Du kan se eller skjule opgaver baseret på afleveringsfrister ved at klikke på den nedadvendte  eller opadvendte pil .
  5. Ud for opgaven skal du klikke på Mere og derefterMarkér som gennemgået.

Når du har markeret en opgave som gennemgået, kan du se den på listen Gennemgået.

Se listen over en elevs opgaver og opgavernes status
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Klik på Personer øverst og derefter på elevens navn.

Bemærk! Du kan kun se opgaver for en elev, der er tilmeldt holdet.

4. På denne side kan du se:
    • Listen over alle elevens tildelte opgaver – opgaver, spørgsmål eller tests – med afleveringsfristen, hvis der er angivet en.
    • Status på opgaver, der er tildelt, afleveret, afleveret for sent, eller som ikke er afleveret.
    • Karakterer på opgaver.
    • Vedhæftede filer til afleverede opgaver. Ud for opgaven kan du se Fil .
    • Hvis eleven sender dig en privat kommentar, kan du se Kommentar ud for opgaven.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil se yderligere oplysninger eller svar, kan du klikke på opgaven og så Se oplysninger.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil filtrere elevens opgaver, kan du under Filtrér klikke på Afleveret, Returneret med karakter eller Mangler.
Send en mail med listen over en elevs opgaver

Du kan sende en mail med listen til eleven. Hvis mailoversigter til værger er aktiveret, kan du også sende den i en mail til eleven værge. Se flere oplysninger i artiklen om konfiguration af mailoversigter til værger i Classroom.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet, og vælg en mulighed:
    • Klik på Personer øverst og derefter på elevens navn.
    • Klik på Opgaver øverst og klik derefter på en opgave eller et spørgsmål og på elevens navn til venstre. Klik derefter på vedkommendes navn igen i højre side.
  3. Klik på Mail .
  4. Klik på pilen Nedadvendt pil ud for Elev, og vælg Elev, Værger eller Elev og værger.

5. (Valgfrit) Skriv en besked.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Medtag oversigt over elevens opgaver, og klik på Send.

Relaterede emner