Visa en arkiverad kurs

Den här artikeln riktar sig till elever. Lärare besöker den här sidan.

När en kurs är avslutad kan läraren arkivera den. Om du arkiverar en kurs tas den bort från startsidan i Classroom. Du kommer fortfarande åt kursmaterial i kursens Google Drive-mapp.

Endast lärare kan arkivera eller radera en kurs. Om du vill ta bort en kurs från startsidan måste du avregistrera dig från kursen. Du kan inte avregistrera dig från en arkiverad klass.

Det här alternativet visas bara om du har arkiverade klasser.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Valfritt: Klicka på menyn uppe till vänster om du vill utöka navigeringspanelen.
  3. Skrolla nedåt och klicka på Arkiverade klasser .
  4. Klicka på klassen som du vill visa.

Tips: Om du vill minimera menyn till en komprimerad version klickar du på Meny längst upp till vänster.

Relaterat ämne

Avregistrera dig från en kurs