Een gearchiveerde lesgroep bekijken

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen. Docenten kijken hier.

Als een lessenreeks klaar is, kan je docent de lesgroep archiveren. Als een lesgroep wordt gearchiveerd, verdwijnt deze van je Classroom-homepage. Je hebt nog steeds toegang tot het lesgroepmateriaal in de Google Drive-map van de lesgroep.

Alleen docenten kunnen een lesgroep archiveren of verwijderen. Als jij een lesgroep van je homepage wilt verwijderen, moet je je uitschrijven bij de lesgroep. Je kunt je niet uitschrijven bij een gearchiveerde lesgroep.

Je ziet deze optie niet als er geen gearchiveerde lesgroepen zijn.

1. Tik op Classroom .
  2. Tik bovenaan op Menu
  3. Scroll omlaag en tik op Gearchiveerde lesgroepen.
  4. Tik op de lesgroep die je wilt bekijken.

Gerelateerd onderwerp

Uitschrijven bij een lesgroep