Arkistoidun ryhmän tarkasteleminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille. Siirry tänne, jos olet opettaja.

Kun ryhmän opetus päättyy, opettaja voi arkistoida sen. Arkistointi poistaa ryhmän Classroomin etusivulta ja siirtää sen erilliseen osioon, jolloin etusivua on helpompi hallita.

Huom. Vain opettajat voivat arkistoida ja poistaa ryhmän. Jos haluat poistaa ryhmän pysyvästi, katso Ryhmään liittymisen peruminen. Et voi kuitenkaan perua liittymistä ryhmään, joka on arkistoitu.

Ryhmän arkistoimisen jälkeen

• Et näe ryhmää etusivulla.
  • Voit edelleen tarkastella arkistoitua ryhmää ja kaikkea siihen kuuluvaa sisältöä.
  • Voit katsella ryhmää, mutta et voi lähettää töitä tai poistaa mitään.
  • Voit edelleen käyttää ryhmän materiaaleja sen Google Drive ‑kansiossa.
  • Et voi peruuttaa liittymistä ryhmään. Jos haluat perua liittymisen arkistoituun ryhmään, ota yhteyttä opettajaasi.

Arkistoidun ryhmän katseleminen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Vieritä alas ja valitse Arkistoidut ryhmät.
    Huom. Jos et ole arkistoinut ryhmiä, tämä vaihtoehto ei ole valikossa.​

Arkistoidut ryhmät

4. Klikkaa ryhmää, jonka haluat nähdä.