Arkistoidun ryhmän katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille Jos olet opettaja, siirry tänne.

Kun ryhmä päättyy, opettaja saattaa arkistoida ryhmän. Ryhmän arkistoiminen poistaa sen Classroomin etusivulta. Voit edelleen käyttää ryhmän materiaaleja sen Google Drive ‑kansiossa.

Vain opettajat voivat arkistoida ja poistaa ryhmän. Jos haluat poistaa ryhmän omalta etusivultasi, sinun täytyy perua ryhmään osallistuminen. Et voi perua arkistoituun ryhmään osallistumista.

Tätä vaihtoehtoa ei näy, jos sinulla ei ole arkistoituja ryhmiä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse yläreunasta Valikko "".

Valitse Valikko

3. Vieritä alaspäin ja valitse Arkistoidut ryhmät.

Arkistoidut ryhmät

4. Klikkaa ryhmää, jota haluat katsoa.

Muuta aiheeseen liittyvää

Ryhmään osallistumisen peruminen