Se et arkiveret hold

Denne artikel er for elever. Undervisere kan få oplysninger her.

Når et holds forløb afsluttes, kan din underviser arkivere holdet. Når et hold arkiveres, fjernes det fra din startside i Classroom. Du har stadig adgang til holdmaterialer i holdets Google Drev-mappe.

Det er kun undervisere, der kan arkivere eller slette et hold. Hvis du vil fjerne et hold fra din startside, skal du framelde dig holdet. Du kan ikke aframelde dig et arkiveret hold.

Du kan ikke se denne mulighed, hvis du ikke har nogen arkiverede hold.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Arkiverede hold .
  4. Klik på det hold, du vil se.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Relateret emne

Frameld dig et hold