Google Classroom-meddelelser

1. Få flere oplysninger om opdateringer i Google Classroom

Hold dig informeret om de nye funktionsopdateringer og -forbedringer i Classroom på vores Workspace-blog.
    Læs mere
  2. Nyhed! Vedvarende navigationslinje i Classroom

Undervisere og elever kan nu bruge en sidemenuen i Classroom. Klik på menuen øverst til venstre for at udvide eller skjule sidemenuen. Hold markøren over linjen til venstre for at udvide sidemenuen. Sidemenuen gør det nemmere for undervisere og elever at navigere i, finde og bruge nye funktioner i Classroom. Sidemenuen er: Altid synlig, enten i skjult eller udvidet tilstand, uanset hvilken side undervisere og elever er på. Skjult som standard. Undervisere og elever kan klikke på menuen for at udvide eller skjule sidemenuen.
    Læs mere
  3. Nyhed! Brug tilføjelser i Classroom

Undervisere kan nu bruge nogle af deres foretrukne EdTech-værktøjer som tilføjelser i Classroom til at dele engagerende aktiviteter og indhold med deres klasse. Tilføjelser kan vedhæftes til opgaver, testopgaver, spørgsmål, materialer og meddelelser. Undervisere kan vælge mellem alle de tilføjelser, deres administrator har installeret. Få flere oplysninger om funktionen.
    Læs mere
  4. Nyhed: Angiv et visningsbillede i opslag i strømmen

Maj 2022

Visningsbilleder er nu tilgængelige for opgaver og meddelelser i strømmen. Undervisere og elever kan vælge at vedhæfte en fil, der skal bruges som visningsbillede til deres opslag. Få flere oplysninger om funktionen.
    Læs mere
  5. Beta: Classroom add-ons

April 2022

Classroom add-ons is a new feature that allows you to bring your favorite content and activities from top EdTech tools right inside Classroom. Admins can pre-install add-ons for their whole domain at once, or by group or organizational unit. Add-ons are also viewable on mobile for teachers and students. The Classroom add-ons beta will be available in English in the US for the Google Workspace for Education Plus and Teaching and Learning Upgrade editions. Read more Administrators: Express interest in the beta
    Læs mere
  6. Nyhed! Planlæg opgaver til flere hold

Marts 2022

Undervisere og medundervisere kan nu planlægge opgaver, materialer, spørgsmål og meddelelser til flere hold. Dette gør det nemmere for underviserne at organisere opgaver og tidslinjer, når de administrerer mere end ét hold. Denne funktion findes i computerversionen af Classroom.
    Læs mere
  7. Nyt: Eksport af karakterer til elevadministrationssystemet Aspen

Januar 2022

Eksport af karakterer til elevadministrationssystemer (SIS, student information systems) er nu tilgængelig for elevadministrationssystemet Follett Aspen. Administratorer kan knytte Classroom til Aspen, så undervisere kan tilknytte hold og eksportere elevernes karakterer. Denne funktion er tilgængelig for skoledistrikter, der bruger Follett Aspen version 6.2 eller nyere. Få flere oplysninger om funktionen.
    Læs mere
  8. Nyt: Originalitetsrapporter for Google Slides-filer

December 2021

Originalitetsrapporter er nu tilgængelige for Google Slides-filer. Undervisere og elever kan køre en originalitetsrapport for at sammenligne en elevs Google Docs- eller Slides-fil med websider og bøger på internettet. Få flere oplysninger om funktionen.
    Læs mere
  9. Nyhed! Brug Classroom offline på Android

November 2021

Vi får Classroom-appen til Android til at fungere offline eller med ustabile forbindelser. Eleverne kan starte deres arbejde offline, gennemgå deres opgaver, åbne vedhæftede Drev-filer og skrive opgaver i Google Docs – alt sammen uden en internetforbindelse. Få flere oplysninger om funktionen. Læs blogindlægget.
    Læs mere
  10. Nyhed! Bestem, om eleverne skal kunne afmelde sig selv

Oktober 2021

Administrationskonsollen indeholder nu en indstilling, der forhindrer elever i at forlade et hold. Hvis indstillingen er aktiveret af administratoren, kan eleverne ikke længere selv afmelde sig et hold. Få flere oplysninger om funktionen. Læs blogindlægget.
    Læs mere
  11. Gør Classroom-videomøder nemmere og mere sikre

Oktober 2021

Vi har føjet flere nye funktioner til Google Meet i Classroom, hvilket øger brugervenligheden og sikkerheden: Linket til holdet i Meet er nu tilgængeligt ude i siden af holdstrømmen, så eleverne nemt kan deltage, og underviserne kan administrere linket via strømmen. Eleverne omdirigeres til et ventelokale, indtil en underviser officielt deltager i Meet-linket. Gæster, der ikke er på holdlisten, skal "anmode om at deltage" og lukkes ind af underviseren, inden de kan deltage, så ingen utilsigtede deltagere deltager i møderne. Alle medundervisere på et hold er automatisk medværter i mødet. Dette …
    Læs mere
  12. Nyhed! Synkroniser holdlister direkte fra Clever

Juli 2021

Google har indgået et samarbejde med Clever om at levere automatiseret elevadministrationssystem (SIS, student information system) til Google Classroom. Administratorer kan håndtere konfigurationen via Clever, så underviserne ikke længere behøver at oprette hold manuelt og invitere elever til at deltage. Denne funktion er tilgængelig for Google Workspace for Education Plus-brugere. Få flere oplysninger om funktionen. Læs blogindlægget.
    Læs mere
  13. Nyhed! Besvar nemt kommentarer i mailnotifikationer

30. januar 2023 Vi gør mailnotifikationer i Classroom mere funktionelle og nemmere at bruge. Med indlejrede svar til kommentarer kan undervisere og elever nemt holde sig opdateret og svare på meddelelser i Classroom. Notifikationer om offentlige og private kommentarer har de nyeste oplysninger, f.eks. de seneste kommentartråde, og du kan nu nemt besvare kommentarer i selve mailen. Dette giver underviserne mulighed for hurtigt at svare eleverne uden at skifte frem og tilbage mellem deres mail og Classroom. Få flere oplysninger
    Læs mere