Ilmoitusten määrittäminen

Opettajille ja oppilaille. Jos olet huoltaja, siirry Tietoja huoltajien sähköpostiyhteenvedoista ‑artikkeliin.

Voit valita, mitä sähköposti- ja mobiili-ilmoituksia Classroom sinulle lähettää. Voit myös valita, mistä ryhmistä haluat saada ilmoituksia. Oletuksena kaikkien ryhmien kaikki ilmoitukset ovat käytössä.

Tietoja ilmoituksista

Opettajien ilmoitukset

Jos haluat tietää, kun… Ota käyttöön tämä ilmoitus:
Joku kommentoi viestiäsi Kommentit viesteihisi
Joku mainitsee sinut viestissä tai kommentissa Kommentit, joissa sinut on mainittu
Oppilas lähettää sinulle yksityisen kommentin Tehtäviä koskevat yksityiset kommentit
Oppilas lähettää tehtävän palautuspäivän jälkeen Oppilaiden myöhässä palauttamat tehtävät
Oppilas palauttaa tehtävän uudelleen Oppilaiden uudelleen palauttamat tehtävät
Opettaja kutsuu sinut kurssin apuopettajaksi Apuopettajakutsut
Ajoitetun viestin julkaisu onnistuu tai epäonnistuu Ajoitetun viestin julkaisu onnistui tai epäonnistui

Oppilaiden ilmoitukset

Jos haluat tietää, kun… Ota käyttöön tämä ilmoitus:
Joku kommentoi viestiäsi Kommentit viesteihisi
Joku mainitsee sinut viestissä tai kommentissa Kommentit, joissa sinut on mainittu
Opettaja lähettää sinulle yksityisen kommentin Tehtäviä koskevat yksityiset kommentit
Opettaja luo uuden tehtävän, kysymyksen tai ilmoituksen Tehtävät ja muut viestit opettajilta
Opettaja arvostelee tai palauttaa tehtävän Palautetut tehtävät ja arvosanat opettajiltasi
Opettaja kutsuu sinut uuteen ryhmään Kutsut liittyä ryhmiin oppilaana
Sinulla on lähettämätön tehtävä, joka täytyy palauttaa vuorokauden sisällä Tehtävien palautuspäivämuistutukset
Ilmoitusten muokkaaminen
  1. Napauta Classroom Classroom.

2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Vieritä alaspäin ja napauta Asetukset ja sitten Ilmoitukset.

Napauta Asetukset

4. Voit ottaa minkä tahansa ilmoituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla Ota käyttöön Ota käyttöön tai Poista käytöstä Poista käytöstä.

Yksityiskohtaiset ilmoitukset

5. (Valinnainen) Poista kaikki laitteen ilmoitukset käytöstä Laitteen ilmoitukset ‑kohdassa napauttamalla Käytössä ja sitten Ilmoitukset ja sitten Poista käytöstä Poista käytöstä.
  6. (Valinnainen) Ota ilmoitukset käyttöön Laitteen ilmoitukset ‑kohdassa napauttamalla Pois käytöstä ja sitten Ilmoitukset ja sitten Ota käyttöön Ota käyttöön.
  7. (Valinnainen) Ota sähköposti-ilmoitukset käyttöön Sähköposti-ilmoitukset ‑kohdassa napauttamalla Ota käyttöön Ota käyttöön.
Ilmoitusten tarkastelu

Jos sinulla on lukemattomia ilmoituksia, näet punaisen ympyrän sovelluksen valikossa Valikko.

1. Näet ilmoitukset pyyhkäisemällä alaspäin ruudun yläreunasta.
  2. Hylkää ilmoitus napauttamalla sen vieressä Poista Poista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sähköpostin suodatussääntöjen luominen