Vanlige spørsmål om Classroom-mobilappen

Hva kan lærere gjøre med Classroom-mobilappen?

Med Classroom-mobilappen kan du opprette kurs, legge ut kunngjøringer og kommentarer, kontakte elever og sjekke om elevene har fullført oppgaver. Ved hjelp av Google Disk-appen kan du se eventuelle vedlegg elevene har lagt ved oppgavene sine.

Hva kan elevene gjøre?

Elevene kan legge ut innlegg i kursstrømmen, se, fullføre og levere inn oppgaver samt se oppgavesidene sine. De kan også bli med på kurs og kontakte læreren eller klassekameratene.

Hvordan bruker jeg Classroom-appen uten nett på Android-enheten min?

På Android-enheter kan du bruke bestemte funksjoner i Classroom-appen uten internettilkobling. Elevene kan

• se gjennom kunngjøringer og oppgaver for kurs
  • se og redigere nedlastede oppgavevedlegg
  • administrere og fjerne filer for bruk uten nett

Hvordan laster jeg den ned?

Classroom-appen er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Du finner mer detaljert informasjon i Skaff deg Classroom-appen.

Trenger jeg andre apper?

Du trenger Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner for å bruke alle funksjonene i Classroom-appen. Hvis disse ikke finnes på enheten din allerede, kan du få tak i dem via Google Play-butikken (Android) eller App Store (iOS).

Google Play Butikk

iTunes