Over de mobiele Classroom-app

Deze pagina is voor docenten. Leerlingen kijken hier.

Wat kan ik doen met de mobiele Classroom-app?

In de mobiele Classroom-app kun je lesgroepen maken, mededelingen en reacties posten, contact opnemen met leerlingen en controleren of leerlingen een opdracht hebben gemaakt. Met de Google Drive-app kun je bijlagen bekijken die leerlingen hebben toegevoegd aan een opdracht.

Wat kunnen leerlingen doen?

Leerlingen kunnen posts plaatsen in de lesgroepupdates, opdrachten bekijken, maken en inleveren en hun opdrachtplanning bekijken. Ze kunnen ook deelnemen aan lesgroepen en contact opnemen met jou of hun klasgenoten.

Hoe kan ik de app downloaden?

De Classroom-app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Zie De Classroom-app downloaden voor meer informatie.

Heb ik andere apps nodig?

Als je alle functies van de Classroom-app wilt gebruiken, heb je ook Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties nodig. Als je deze nog niet op je apparaat hebt, kun je ze downloaden via de Google Play Store (Android) of iTunes® (iOS).

Google Play Store

iTunes