Tietoja Classroom-mobiilisovelluksesta

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Mitä opettaja voi tehdä Classroom-mobiilisovelluksella?

Classroom-mobiilisovelluksella voit luoda kurssin, lähettää ilmoituksia ja kommentteja, ottaa yhteyttä oppilaisiin ja tarkistaa, ovatko oppilaat saaneet tehtävän valmiiksi. Google Drive ‑sovelluksella voit tarkastella kaikkia oppilaiden tehtäviin lisäämiä liitteitä.

Mitä oppilaat voivat tehdä?

Oppilaat voivat lähettää viestejä postausseinälle, katsella, tehdä ja palauttaa tehtäviä sekä tarkastella tehtäväsuunnitelmaa. He voivat myös ilmoittautua kursseille ja ottaa yhteyttä sinuun ja luokkakavereihinsa.

Miten se ladataan?

Classroom-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin. Saat lisätietoja kohdasta Hanki Classroom-sovellus.

Tarvitsenko muita sovelluksia?

Jotta voit käyttää Classroom-sovelluksen kaikkia ominaisuuksia, tarvitset Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin. Jos sinulla ei ole niitä vielä laitteessasi, saat ne Google Play Kaupasta (Android) tai iTunes®-palvelusta (iOS).

Google Play Kauppa

iTunes