Usein kysyttyä Classroom-mobiilisovelluksesta

Mitä opettajat voivat tehdä Classroom-mobiilisovelluksella?

Opettajat voivat luoda ryhmän, lähettää ilmoituksia ja kommentteja, ottaa yhteyttä oppilaisiin ja tarkistaa, ovatko oppilaat saaneet tehtävän valmiiksi. Google Drive ‑sovelluksella voit nähdä kaikki oppilaiden tehtäviin lisäämät liitteet.

Mitä oppilaat voivat tehdä?

Oppilaat voivat julkaista striimiin, katsella, tehdä ja palauttaa tehtäviä sekä tarkastella tehtäväsuunnitelmaa. He voivat myös liittyä ryhmiin ja ottaa yhteyttä opettajaan ja luokkakavereihin.

Miten Classroom-sovellusta käytetään offline-tilassa Android-laitteella?

Android-laitteilla voi käyttää tiettyjä Classroom-sovelluksen toimintoja ilman internetyhteyttä. Oppilaat voivat

• katsoa ryhmän ilmoituksia ja tehtäviä
  • tarkastella ja muokata ladattuja tehtävän liitteitä
  • muokata ja poistaa offline-tiedostoja.

Miten se ladataan?

Classroom-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Saat lisätietoja kohdasta Lataa Classroom-sovellus.

Tarvitsenko muita sovelluksia?

Jotta voit käyttää Classroom-sovelluksen kaikkia ominaisuuksia, tarvitset Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin. Jos niitä ei vielä ole laitteellasi, saat ne Google Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iOS).

Google Play Kauppa

iTunes