Ofte stillede spørgsmål om Classroom-mobilappen

Hvad kan undervisere bruge Classroom-mobilappen til?

I Classroom-mobilappen kan du oprette et hold, opslå meddelelser og kommentarer, kontakte elever og tjekke, om elever har færdiggjort opgaver. Ved hjælp af Google Drev-appen kan du se filer, som eleverne har vedhæftet deres opgaver.

Hvad kan elever bruge mobilappen til?

Elever kan oprette opslag i holdstrømmen, se, færdiggøre og aflevere opgaver og se deres opgaveplanlægger. De kan også tilmelde sig hold og kontakte deres lærer eller øvrige klassekammerater.

Hvordan bruger jeg Classroom-appen offline på min Android-enhed?

På Android-enheder kan du bruge visse Classroom-appfunktioner uden internetforbindelse. Eleverne kan:

• Gennemgå holdmeddelelser og opgaver
  • Se og redigere downloadede filer, der er vedhæftet opgaver
  • Administrere og fjerne offlinefiler

Hvordan downloader jeg den?

Classroom-appen fås til iOS- og Android-enheder. Du kan få flere oplysninger under Hent Classroom-appen.

Har jeg brug for andre apps?

Hvis du vil bruge alle funktionerne i Classroom-appen, skal du også have Google Docs, Sheets og Slides. Hvis de ikke allerede findes på din enhed, kan du hente dem i Google Play Butik (Android) eller App Store (iOS).

Google Play Butik

iTunes