Giv elever tilladelse til at skrive opslag og kommentarer

Denne artikel er for undervisere.

Du kan bestemme, hvordan elever kan skrive opslag og kommentarer i Classroom. Du kan angive tilladelser efter hold eller efter elev. Hvis du tillader opslag eller kommentarer, kan eleverne ikke redigere deres opslag eller kommentarer, men de kan slette dem. Undervisere kan slette alle opslag og kommentarer.

Eleverne kan skrive opslag og kommentarer i Classroom på følgende måder

• Opslag – Oplysninger eller et spørgsmål i holdstrømmen.

Eksempel: Hvornår skal vi besøge museet?

• Kommentar – Et svar på et opslag eller en kommentar.

Eksempel: Det bliver på næste fredag

• Svar – Et svar på en kommentar, der omtaler den person, der har skrevet kommentaren.

Eksempel: +kommentarskriverens navn Tak!

Selvom du ikke tillader, at eleverne kan skrive opslag eller kommentarer, kan de stadig sende dig en privat kommentar i en opgave eller et spørgsmål.

Administrer elevtilladelser

Åbn alle  |  Luk alle

Styr, hvem der kan skrive opslag eller kommentarer
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .

3. Under Generelt skal du ud for Strøm klikke på den nedadvendte pil og dereftervælg en tilladelse:
    • Elever kan skrive opslag og kommentarer – Dette er standardindstillingen. Elever kan skrive opslag i holdstrømmen og føje kommentarer til et hvilket som helst element.
    • Elever kan kun kommentere – Elever kan kommentere, men de kan ikke oprette opslag.
    • Kun undervisere kan skrive opslag eller kommentarer – Elever kan ikke skrive opslag eller kommentarer. Denne indstilling ignorerer alle elever.

4. Klik på Gem øverst til højre.

Ignorer en elev

Når du ignorerer en elev på dit hold, kan eleven ikke skrive opslag eller kommentarer i holdstrømmen. Eleverne kan ikke se noget i Classroom, der indikerer, at de ignoreres på holdet. Ignorerede elever kan stadig sende private kommentarer til dig.

Ignorer en elev via siden Personer

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Klik på Personer.

4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den elev, du vil ignorere.
  5. Klik på Handlingerog derefterIgnorer.

6. Klik på Ignorer igen for at bekræfte.

Ignorer en elev fra vedkommendes opslag eller kommentar

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Hold markøren over elevens opslag eller kommentar.
  4. Klik på Mere og derefterIgnorer elevens navn.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil slette kommentaren, skal du markere afkrydsningsfeltet Slet også denne kommentar.
  6. Klik på Ignorer.
Genaktiver en elev

Hvis du genaktiverer en elev, kan eleven skrive opslag og kommentarer igen, hvis du har tilladt det for holdet.

Genaktiver en elev via siden Personer

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Klik på Personer.

4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den elev, du vil genaktivere.
  5. Klik på Handlingerog derefterGenaktiver.

6. Klik på Genaktiver igen for at bekræfte.

Genaktiver en elev fra vedkommendes opslag, kommentar eller svar på et opslag

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Hold markøren over elevens opslag, kommentar eller svar.
  4. Klik på Mere og derefterGenaktiver elevens navn.
  5. Klik på Genaktiver igen for at bekræfte.
Slet et opslag eller en kommentar fra en elev
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Hold markøren over opslaget eller kommentaren.
  4. Klik på Mere og derefterSletog derefterSlet for at bekræfte.
Vis eller skjul slettede opslag og kommentarer
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .

3. Under Generelt skal du ud for Vis slettede elementer klikke på Vis  eller Skjul .
  4. Klik på Gem.

Relaterede emner