Nevn klassekamerater i innleggene dine

Du kan tiltrekke deg andres oppmerksomhet i innlegg i Classroom. Det kan for eksempel hende du vil invitere en annen elev eller lærer til å delta i en diskusjon om et spørsmål eller innlegg. Hvis du vil, kan du få et e-postvarsel når noen nevner deg.

+-nevn andre

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset.
  3. Strøm-siden klikker du på Legg til en kurskommentar under et innlegg.
  4. Skriv + eller @, etterfulgt av personens e-postadresse. En liste vises etter hvert som du skriver.
  5. Velg navnet du ønsker, og trykk på Enter for å legge det til i innlegget.

Merk: Hvis du ikke ser navnet du er ute etter, skriver du inn hele e-postadressen.

6. Skriv inn meldingen, og klikk på Legg ut.

Se kommentarer

Du kan se kommentarer på Strøm-siden. Hvis du har varsler slått på, ser du kommentaren i e-postvarselet.

Svar på kommentarer