Ryhmän tietojen ja asetusten ylläpitäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Kun olet luonut ryhmän, voit muuttaa sen tietoja ja valita sille haluamasi asetukset. Voit esimerkiksi vaihtaa ryhmän nimen ja valita, miten tehtäväpostaukset näkyvät Striimi-sivulla.

Jos haluat hallinnoida Classroomin ilmoituksia, siirry Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä ‑artikkeliin.

Voit muuttaa ryhmän tietoja Asetukset-sivulla. Jos ryhmässä on useita osioita, yhteen ryhmään tehdyt muutokset eivät vaikuta muihin.

Ryhmän tietojen katsominen ja muuttaminen

Ryhmän nimen, kuvauksen, kohdan, huoneen tai aiheen muokkaaminen

Ryhmällä on oltava nimi.

Huom. Jos muokkaat ryhmän nimeä, ryhmän Drive-kansion nimi ei päivity automaattisesti. Jos haluat päivittää kansion nimen, siirry ryhmän Drive-kansioon.

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmäja sittenStriimija sittenAsetukset .

Ryhmän nimi lisätään automaattisesti.

3. Tee haluamasi muutokset ja napauta Tallenna.

Huom. Tyhjiä kenttiä ei näytetä oppilaan näkymässä.

Huom. Jos muokkaat ryhmän nimeä, ryhmän Drive-kansion nimi ei päivity automaattisesti. Jos haluat päivittää kansion nimen, siirry ryhmän Drive-kansioon.

Ryhmän kutsukoodien katsominen tai muuttaminen

Jokaisella luomallasi ryhmällä on ryhmän koodi ja kutsulinkki. Voit jakaa koodin tai linkin oppilaille, jotta he voivat liittyä ryhmään. Katso ohjeet Oppilaiden kutsuminen ryhmään ‑artikkelista.

Ryhmän videokokouslinkin katsominen tai muuttaminen

Saatat voida käyttää Google Meetiä ryhmän videokokouksiin, jos järjestelmänvalvojan valitsemat Classroom-määritykset sallivat sen.
Katso Meetin käyttöä Classroomissa koskevat ohjeet ja vaatimukset Videokokouksen aloittaminen: opetuskäyttö ‑artikkelista.

Striimi-sivun asetusten tarkastaminen tai muuttaminen

Tehtäväilmoitusten näyttäminen tai piilottaminen Striimi-sivulla

Voit valita, näytetäänkö tehtäväilmoitukset Striimi-sivulla ja mitä tietoja ilmoitukset sisältävät.
  1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmäja sittenAsetukset .
  3. Valitse Yleiset-kohdasta Tehtävät striimissä ja valitse haluamasi vaihtoehto:

• Näytä liitteet ja tiedot: Oppilaat näkevät ilmoitusten laajennetun näkymän.
    • Näytä tiivistetyt ilmoitukset: Oppilaat näkevät ilmoitukset ilman liitteitä ja tietoja.
    • Piilota ilmoitukset: Tehtävät-ilmoituksia ei näytetä Striimi-sivulla.
  4. Napauta Tallenna.

Huom. Vain opettajat näkevät tehtäväpostauksista, kuinka monen oppilaan tehtävä on kussakin tilassa.

Oppilaiden postausoikeuksien määrittäminen

Striimi-sivulla oppilaat voivat julkaista viestejä ja kommentoida muiden postauksia, jos sallit sen. Voit määrittää käyttöoikeudet joko yksittäisille oppilaille tai koko ryhmälle.

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmäja sittenAsetukset .

3. Valitse Yleiset-kohdasta Striimin asetukset ja valitse haluamasi vaihtoehto:

• Oppilaat voivat postata ja kommentoida: (Oletus) Oppilaat voivat luoda postauksia Striimi-sivulle ja kommentoida kaikkia kohteita.
    • Oppilaat voivat vain kommentoida: Oppilaat voivat kommentoida postauksia mutta eivät luoda uusia postauksia.
    • Vain opettajat voivat postata tai kommentoida: Oppilaat eivät voi kommentoida tai luoda postauksia Striimi-sivulla. Tämä tarkoittaa samaa kuin kaikkien oppilaiden ohittaminen.
      Huom. Lisätietoja oppilaan ohittamisesta ja ohituksen poistamisesta on Oppilaiden viesti- ja jakamisoikeuksien määrittäminen ‑artikkelissa.
  4. Napauta Tallenna.
Oppilaiden poistettujen postausten katsominen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin Android-versiossa. Katso ohjeet napauttamalla Tietokone.

Arviointiasetusten tarkastaminen tai muuttaminen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin Android-versiossa. Katso ohjeet napauttamalla Tietokone.

Muuta aiheeseen liittyvää