Administrer holdoplysninger og -indstillinger

Denne artikel er for undervisere.

Når du har oprettet et hold, kan du ændre holdoplysningerne og tilpasse holdindstillingerne. Du kan f.eks. ændre holdnavnet og vælge, hvordan lektieopslag skal vises på siden Strøm.

Du kan administrere dine Classroom-notifikationer ved at gå til Aktivér eller deaktiver notifikationer i stedet.

Du kan ændre holdoplysningerne på siden Indstillinger.Hvis du har flere sektioner af samme hold, gælder ændringer, der er foretaget for det ene hold, ikke for de andre.

Se eller rediger holdoplysninger

Rediger et holds navn, beskrivelse, holdbetegnelse, lokale eller fag

Der skal angives et holdnavn.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger  .

Navnet på holdet indsættes automatisk.

3. Angiv dine ændringer under Holdoplysninger, og klik på Gem.

Bemærk! Tomme felter vises ikke i elevernes visning.

Bemærk! Hvis du ændrer holdnavnet, opdateres navnet på holdets Drev-mappe ikke automatisk. For at opdatere mappenavnet skal du gå til holdets Drev-mappe.

Se eller rediger holdinvitationskoder

Hvert hold, du opretter, har en holdkode og et invitationslink til holdet. Du kan dele koden eller linket med eleverne, så de kan tilmelde sig dit hold. Gå til Inviter elever til dit hold for at se, hvordan du gør.

Se eller rediger linket til et holdvideomøde

Alt efter hvordan din administrator har konfigureret Classroom, kan du muligvis bruge Google Meet til holdvideomøder. Gå til Start et videomøde til undervisning for at få en vejledning.

Se eller rediger indstillinger for siden Strøm

Vis eller skjul notifikationer om lektier på siden Strøm

Du kan vise eller skjule notifikationer for dine opslag om lektier på siden Strøm. Hvis du viser notifikationer, kan du vælge detaljeringsgraden.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger  .

3. Ud for Lektier i strømmen skal du klikke på den nedadvendte pil og derefter vælg en af mulighederne:
    • Vis vedhæftede filer og info: Eleverne ser en udvidet visning af notifikationerne.
    • Vis komprimerede notifikationer: Elever ser notifikationer uden vedhæftede filer og oplysninger.
    • Skjul notifikationer: Der vises ingen notifikationer om lektier på siden Strøm.
  4. Klik på Gem.

Bemærk! I opslag om lektier er det kun undervisere, der kan se de samlede tal for status på elevopgaver.

Angiv tilladelser for elevopslag

På siden Strøm kan eleverne opslå beskeder og kommentere andre opslag, hvis du tillader det. Du kan angive tilladelser for individuelle elever eller hele holdet.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .

3. Ud for Strøm under Generelt skal du klikke på den nedadvendte pil og vælge en af mulighederne:
    • Elever kan skrive opslag og kommentere – dette er standardindstillingen. Elever kan oprette opslag på siden Strøm og kommentere alle elementer.
    • Elever kan kun kommentere: Elever kan kommentere et eksisterende opslag, men eleverne kan ikke oprette opslag.
    • Kun undervisere kan oprette opslag eller kommentere: Elever kan ikke kommentere eller oprette opslag på siden Strøm. Denne indstilling svarer til at ignorere alle elever.
      Bemærk! Gå til Angiv tilladelser for elevopslag og -deling, hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du ignorerer eller stopper med at ignorere elever.
  4. Klik på Gem.
Se slettede indlæg og underretninger

Du kan se kommentarer og opslag, som en elev har oprettet og derefter slettet. Du kan også se dine slettede notifikationer om lektier i strømmen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .

3. Under Generelt skal du ud for Vis slettede elementer klikke på kontakten for at slå den Til eller Fra .
    Bemærk! Denne indstilling gælder for slettede elevopslag og slettede notifikationer om lektier. Kun undervisere kan se slettede elementer.
  4. Klik på Gem.

Se eller skift karakterindstillinger

Konfigurer et bedømmelsessystem

Du kan konfigurere et bedømmelsessystem i Classroom. Hvis karaktererne skal beregnes automatisk, kan du vælge bedømmelsen Point i alt eller Vægtet efter kategori.
Få flere oplysninger og se en vejledning i Konfigurer bedømmelse.

Vis eller skjul de samlede karakterer for holdet

Hvis du bruger bedømmelsen Point i alt eller Vægtet efter kategori, kan du give eleverne mulighed for at se deres samlede karakter på holdet.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .
  3. Under Karakterer skal du ud for Vis eleverne deres samlede karakter flytte kontakten til positionen Til .
  4. Klik på Gem øverst til højre.
Gå til Konfigurer bedømmelse for at få flere oplysninger.

Knyt dit hold til et elevadministrationssystem for at eksportere karakterer

Udvalgte kunder kan eksportere karakterer direkte fra Classroom til deres elevadministrationssystem. Få flere oplysninger.

Konfigurer import af klasselister fra et elevadministrationssystem

Du kan konfigurere import af klasselister fra et elevadministrationssystem i Classroom. Få flere oplysninger ved at gå til de ofte stillede spørgsmål om import af klasselister fra et elevadministrationssystem.

Relaterede emner