Avregistrera dig från en kurs

Den här artikeln riktar sig till elever.

Det här händer när du avregistrerar dig från en klass:

• Klassen tas bort från Classroom.
  • Klassfilerna lagras på Google Drive.

Om du avregistrerar dig från en klass och behöver registrera dig på nytt läser du Gå med i en kurs som elev.

Obs!  Du kan bara lämna en klass om skolans administratör har aktiverat alternativet för avregistrering.

Du kan inte avregistrera dig från en arkiverad klass. Kontakta läraren och be hen ångra arkiveringen så att du kan avregistrera dig från klassen.

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på Mer på kursen följt avAvregistrera.

3. Bekräfta genom att trycka på Avregistrera.

Relaterade ämnen