Forlat kurs

Denne artikkelen er for elever.

Når du forlater et kurs, skjer dette:

• Kurset blir fjernet fra Classroom.
  • Kursfilene dine lagres i Google Disk.

Hvis du forlater et kurs og må registrere deg på nytt, kan du se Bli med på kurs som elev.

Viktig: Du kan bare forlate et kurs hvis skolens administrator har slått på alternativet for avregistrering.

Du kan ikke forlate et arkivert kurs. Be læreren om å hente kurset fra arkivet, slik at du kan forlate det.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. På kurset klikker du på Mer og deretterForlat.

3. Klikk på Forlat for å bekrefte handlingen.

Relaterte emner