Uitschrijven bij een lesgroep

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen

Als je je uitschrijft bij een lesgroep, zie je de lesgroep niet meer in Classroom, maar blijven al je lesgroepbestanden opgeslagen in je Google Drive.

Zie Deelnemen aan een lesgroep als leerling als je je per ongeluk hebt uitgeschreven bij een lesgroep en je je opnieuw wilt aanmelden.

Opmerking: Je kunt je niet uitschrijven van een gearchiveerde lesgroep. Neem contact op met je docent en vraag deze de lesgroep terug te zetten uit het archief zodat je je kunt uitschrijven.

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op Menu Menu en vervolgens Lesgroepen.
  3. Klik bij de lesgroep op Meer Meeren vervolgens Uitschrijven.

Klik op Uitschrijven

4. Klik op Uitschrijven om te bevestigen.