Ryhmään liittymisen peruminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Kun ryhmän toiminta on päättynyt, voit poistua ryhmästä perumalla liittymisesi. Näin saat pidettyä tehtäväsi paremmin järjestyksessä. Kun perut liittymisesi, et enää näe ryhmää Classroomissa, mutta kaikki ryhmässä käyttämäsi tiedostot ovat edelleen Google Drivessa.

Jos olet vahingossa perunut liittymisesi ja sinun on liityttävä ryhmään uudelleen, katso ohjeet Kurssille liittyminen oppilaana ‑artikkelista.

Huom. Jos opettaja on arkistoinut ryhmän, et voi perua liittymistäsi. Ota yhteyttä opettajaasi ja pyydä häntä kumoamaan ryhmän arkistointi, jotta voit perua liittymisesi.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmän kortista Lisää Lisää ja sitten Peru liittyminen.

Klikkaa Peru liittyminen

3. Vahvista klikkaamalla Peru liittyminen.