Ryhmään liittymisen peruminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille

Kun perut ryhmään liittymisen, et enää näe ryhmää Classroomissa, mutta kaikki ryhmän tiedostot on tallennettu Google Driveen.

Jos olet vahingossa perunut liittymisesi ja sinun on liityttävä ryhmään uudelleen, katso ohjeet Kurssille liittyminen oppilaana ‑artikkelista.

Huom. Et voi perua liittymistä ryhmään, joka on arkistoitu. Ota yhteyttä opettajaasi ja pyydä häntä poistamaan ryhmä arkistosta, jotta voit perua osallistumisesi.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmästä Lisää ""ja sittenPeru liittyminen.

Klikkaa Peru liittyminen

3. Vahvista klikkaamalla Peru liittyminen.

Samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita