Frameld dig et hold

Denne artikel er for elever.

Når du framelder dig et hold:

• Holdet fjernes fra Classroom.
  • Dine holdfiler gemmes i Google Drev.

Hvis du framelder dig et hold og vil tilmelde dig igen, skal du gå til Tilmeld dig et hold som elev.

Vigtigt! Du kan kun forlade et hold, hvis din skoleadministrator aktiverer muligheden for framelding.

Du kan ikke framelde dig et arkiveret hold. Kontakt din underviser, og bed vedkommende om at fjerne holdet fra arkivet, så du kan framelde dig.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På holdet skal du klikke på Mere og derefterFrameld.

3. Klik på Frameld for at bekræfte.

Relaterede emner