Setting up distance learning? Learn how

Frameld dig et hold

Denne artikel er for elever

Når du framelder dig et hold, kan du ikke længere se det i Classroom, men alle dine holdfiler er gemt i Google Drev.

Hvis du har frameldt dig et hold ved et uheld og ønsker at tilmelde dig igen, kan du få flere oplysninger i Tilmeld dig et hold som elev.

Bemærk! Du kan ikke framelde dig fra et arkiveret hold. Kontakt din underviser, og bed vedkommende om at fjerne holdet fra arkivet, så du kan framelde dig.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På holdet skal du klikke på Mere ""og derefterFrameld.

Klik på Frameld

3. Klik på Frameld for at bekræfte.

Relaterede emner