Finn kursarbeid

Denne artikkelen er for elever.

For alle kursene dine kan du raskt se kommende oppgaver og kunngjøringer samt oppgaver som mangler eller er levert etter fristen. Du kan også ordne arbeid etter emne.

Få raskt oversikt over kommende arbeid og nye kunngjøringer

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

På hvert kurskort kan du gjennomgå opptil tre oppgaver som skal leveres uken etter.

2. (Valgfritt) Klikk på tittelen på arbeidet for å se mer informasjon.
  3. Klikk på et kurs for å se de nyeste oppgavene, spørsmålene eller kunngjøringene.

Se arbeid for alle kurs

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på Gjøremål øverst, og velg et alternativ:
    • For å se arbeid som er tildelt av læreren din, klikk på Tildelt.
    • For å se arbeid du ikke har levert inn, klikk på Mangler.
    • For å se arbeid læreren din har rettet eller returnert, klikk på Ferdig.
  3. Klikk på en tittel for å se detaljer om arbeidet.
  4. (Valgfritt) For å se eller skjule arbeid for en bestemt tidsperiode, klikk på nedoverpilen  eller oppoverpilen .

Se alt arbeidet ditt for et kurs

Du kan se en liste over alt arbeidet ditt for et kurs. Du kan sjekke karakterene dine, se på oppgaver og frister, og se eventuelt arbeid som er levert for sent eller mangler. Du kan også filtrere arbeidet ditt etter kurs.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. På et kurskort klikker du på Arbeidet ditt .

Du kan også klikke på kursetog deretterKursarbeidog deretterSe arbeidet ditt.

3. (Valgfritt) For å se vedlegg, kommentarer eller andre detaljer for en oppgave eller et spørsmål, klikk på tittelen på arbeidetog deretterSe detaljer.
  4. (Valgfritt) For å filtrere arbeidet ditt, gå til Filtre, klikk på Tildelt, Returnert med karakter eller Mangler.

Se etter oppgaver som mangler eller er levert etter fristen

Læreren din definerer reglene for arbeid som leveres etter fristen. Classroom hindrer deg imidlertid ikke i å levere arbeid etter fristen.

Når læreren din tildeler arbeid, merkes det som Tildelt. Hvis du ikke leverer arbeidet ditt i tide, merkes det som Mangler eller Levert etter fristen når leveringsdatoen eller -klokkeslettet inntreffer. Hvis for eksempel arbeidet skal leveres kl. 9:00, må du levere det senest kl. 8:59. Hvis du leverer det kl. 9:00, merkes det som «Levert etter fristen».

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. På et kurskort klikker du på Arbeidet ditt .
  3. Klikk på Mangler til venstre.
  4. (Valgfritt) For å se flere detaljer, klikk på et elementog deretterSe detaljer.

Se arbeid ordnet etter emne

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset.
  3. Klikk på Kursarbeid øverst.
  4. Klikk på et emne til venstre.

Beslektede emner