Tillåta e-postaviseringar i Classroom för lärare och elever

Den här artikeln gäller G Suite-administratörer.

Du kan tillåta att lärare och elever får e-postaviseringar i Classroom, även om du inte tillåter e-postmeddelanden utanför skolan eller organisationen. I Classroom-aviseringar finns uppdateringar om klassuppgifter, kommentarer på inlägg och inbjudningar att gå med i klasser. Lärare och elever kan välja egna aviseringar.

Tillåt aviseringar

Så här tillåter du e-postaviseringar från Classroom på Google Administratörskonsol:

Tips! Du kan använda en godkännandelista så att användarna bara får e-post från Classroom. Användare får inga e-postmeddelanden från domäner som inte finns på godkännandelistan.