Tillat e-postvarsler i Classroom for lærere og elever

Denne artikkelen er for Google Workspace-administratorer.

Du kan la lærere og elever motta e-postvarsler fra Classroom, selv om du ikke tillater e-post utenfor skolen eller organisasjonen din. Classroom-varslene kan være oppdateringer om kursarbeid, kommentarer til innlegg eller invitasjoner til å bli med på kurs. Lærere og elever kan velge hvilke varsler de vil motta.

Tillat varsler

Slik tillater du e-postvarsler i Classroom via Google Administrasjonskonsoll:

Tips: Du kan bruke en godkjenningsliste, slik at brukerne kun mottar e-post fra Classroom. Brukerne får ikke e-post fra domener som ikke står på godkjenningslisten.