Classroomin sähköposti-ilmoitusten salliminen opettajille ja oppilaille

Tämä artikkeli on tarkoitettu Google Workspace ‑järjestelmänvalvojille.

Voit sallia, että opettajat ja oppilaat saavat Classroomin sähköposti-ilmoituksia, vaikka oppilaitoksen tai organisaation ulkopuoliset sähköpostiviestit eivät muutoin olisi sallittuja. Classroomin ilmoitukset sisältävät tehtäväpäivityksiä, postausten kommentteja ja kutsuja ryhmiin. Opettajat ja oppilaat voivat valita haluamansa ilmoitukset.

Ilmoitusten salliminen

Näin sallit Classroomin sähköposti-ilmoitukset Google-hallintakonsolissa:

Vinkki: Sallittujen luettelon avulla voit halutessasi varmistaa, että käyttäjät saavat sähköposteja vain Classroomista. Käyttäjät eivät saa sähköposteja verkkotunnuksista, jotka eivät ole sallittujen luettelossa.