Tillad notifikationer på mail fra Classroom for undervisere og elever

Denne artikel er til Google Workspace- administratorer.

Du kan give undervisere og elever mulighed for at få notifikationer på mail fra Classroom, også selvom du ikke tillader, at brugere på din skole eller i din organisation modtager mails. Classroom-notifikationer omfatter opdateringer om lektier, kommentarer til opslag og invitationer til at tilmelde sig hold. Undervisere og elever kan vælge, hvilke notifikationer de vil modtage.

Tillad notifikationer

Sådan tillader du notifikationer på mail fra Classroom i Google Administrationskonsol:

Tip! Du kan bruge en tilladelsesliste, så brugerne kun modtager mails fra Classroom. Brugerne modtager kun mails fra de domæner, der er på tilladelseslisten.