Tilmeld dig et hold som elev

Denne artikel er for elever. Medundervisere kan få flere oplysninger her.

Hvis du vil bruge Classroom, skal du logge ind på din computer eller mobilenhed og derefter tilmelde dig hold. Når du har tilmeldt dig et hold, kan du få opgaver af din underviser og kommunikere med dine holdkammerater.

Du kan tilmelde dig et hold med:

• Et holdlink – Din underviser sender linket til dig.
  • En holdkode – Din underviser sender holdkoden, eller fortæller dig, hvad den er.
  • En mailinvitation – Din underviser sender dig invitationen.

Når du har tilmeldt dig et hold på én enhed, er du tilmeldt holdet på alle enheder.

Hvis du vil tilmelde dig et hold, skal du sørge for at logge ind i Classroom med den rigtige konto. Gå til Hvordan logger jeg ind i Classroom? for at finde en vejledning.

Tilmeld dig et hold

Tilmeld dig med et holdlink

Join Google Classroom with a Link (Web)

1. Klik på det holdlink, din underviser har delt.
  2. Vælg den konto, du bruger i Classroom.
    Tip! Hvis du vil skifte konto, skal du klikke på Skift konto, før du prøver at deltage. Få flere oplysninger
  3. Klik på Deltag.
Tilmeld dig med en holdkode

Din underviser kan give dig holdkoden. Når du har fået koden, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den rigtige konto. Hvis du allerede er logget ind og vil skifte konto, skal du øverst til højre klikke på dit profilbillede og derefter Vælge eller tilføje din konto.
  3. Øverst skal du klikke på Tilmeld dig et hold .
  4. Angiv den holdkode, du har fået af din underviser, og klik på Tilmeld.

Tip! Holdkoder består af 6-8 tegn (bogstaver og/eller tal). Koder må ikke bestå af mellemrum eller særlige symboler.

How to use a Google Classroom Class Code

Tilmeld dig via en mailinvitation

Din underviser sender dig muligvis en mailinvitation. Du kan tilmelde dig holdet via mailen eller i Classroom.

Acceptér invitationen i Classroom

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Sørg for at logge ind med den rigtige konto. Hvis du allerede er logget ind og vil skifte konto, skal du øverst til højre klikke på dit profilbillede og derefter Vælge eller tilføje din konto.
  3. Klik på Tilmeld på holdkortet.

Acceptér invitationen i din mail

Join Google Classroom with an Email Invitation (Web)

1. Åbn det mailprogram, du bruger til Classroom.
  2. Klik på Tilmeld i mailinvitationen.
  3. (Valgfrit) Hvis du ser Holdet blev ikke fundet, skal du klikke på menupilen og logge ind med den konto, du bruger i Classroom. Få flere oplysninger.
  4. Klik på Deltag.

Har du problemer med at tilmelde dig et hold?

Jeg har glemt eller mistet holdkoden

Når du tilmelder dig et hold, skal du kun angive holdkoden én gang. Du skal ikke bruge koden igen, når du har tilmeldt dig holdet.
Hvis du glemmer, mister eller sletter koden, før du har tilmeldt dig holdet, skal du bede din underviser om at sende koden igen.

Min holdkode virker ikke

Hvis holdkoden ikke virker, skal du tjekke følgende:
  • Du er logget ind på Classroom med den rigtige konto. Få flere oplysninger.
  • Den kode, du angiver, består af 6-8 bogstaver og tal. Koder må ikke indeholde mellemrum eller specialtegn.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte din underviser.