Svar på et spørgsmål

Denne artikel er for elever.

Din underviser kan oprette to slags spørgsmål: Spørgsmål med korte svar og spørgsmål med flere svarmuligheder. Ved spørgsmål med korte svar skal du angive et svar. Ved spørgsmål med flere svarmuligheder skal du vælge en af mulighederne. Du kan se og besvare spørgsmålene på siden Opgaver eller på siden Strøm.

Bemærk! Der er ingen tegnbegrænsning for spørgsmål med korte svar.

På siden Opgaver

Besvar et spørgsmål med kort svar

Læs instruktionerne eller de vedhæftede filer, før du svarer på et spørgsmål.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver.
  3. Klik på spørgsmålet.
    Bemærk! Du skal muligvis klikke på Se spørgsmål.

4. Under Dit svar skal du skrive dit svar og derefter klik på Aflever. Klik på Aflever igen, hvis du bliver bedt om at bekræfte.
    Bemærk! Du kan ikke klikke på Aflever, før du har skrevet et svar.
  5. (Valgfrit) Du kan tilføje en kommentar til holdet ved at klikke på Tilføj en kommentar til holdet. Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .
  6. (Valgfrit) Du kan tilføje en privat kommentar eller et spørgsmål til din underviser ved at klikke på spørgsmålet og derefter Tilføj en privat kommentar.
    Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .

Besvar et spørgsmål med flere svarmuligheder

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver.
  3. Klik på spørgsmålet.
    Bemærk! Du skal muligvis klikke på Se spørgsmål.

4. Vælg dit svar og derefter klik på Aflever. Bekræft ved at klikke på Aflever.
    Bemærk! Du kan ikke klikke på Aflever, før du har skrevet et svar.
  5. (Valgfrit) Du kan tilføje en kommentar til holdet ved at klikke på Tilføj en kommentar til holdet. Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .
  6. (Valgfrit) Du kan tilføje en privat kommentar eller et spørgsmål til din underviser ved at klikke på spørgsmålet og derefter Tilføj en privat kommentar.
    Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .

(Valgfrit) Se og besvar dine holdkammeraters svar

Du kan kun se og besvare dine holdkammeraters svar, hvis spørgsmålet er med korte svar og din underviser tillader det.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver.
  3. Klik på spørgsmålet.
    Bemærk! Du skal muligvis klikke på Se spørgsmål.
  4. Klik på Se holdkammeraters svar.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil besvare en holdkammerats svar, skal du under det pågældende svar klikke på Svar, skrive dit svar og derefter klik på Opret opslag .

(Valgfrit) Rediger dit svar

Du kan kun se og besvare dine holdkammeraters svar, hvis spørgsmålet er med korte svar og din underviser tillader det.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Opgaver.
  3. Find spørgsmålet, og klik på Rediger.
    Bemærk! Du skal muligvis klikke på Se spørgsmål og derefter Rediger.
  4. Foretag dine ændringer og derefter klik på Aflever.

På siden Strøm

Besvar et spørgsmål med kort svar

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. På siden Strøm kan du klikke på spørgsmålet og gennemgå eventuelle instruktioner eller vedhæftede filer.
  4. Under Dit svar skal du skrive dit svar og derefter klik på Aflever. Klik på Aflever, hvis du bliver bedt om at bekræfte.
    Bemærk! Du kan ikke klikke på Aflever, før du har skrevet et svar.
  5. (Valgfrit) Du kan tilføje en kommentar til holdet ved at klikke på Tilføj en kommentar til holdet. Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .
  6. (Valgfrit) Du kan tilføje en privat kommentar eller et spørgsmål til din underviser ved at klikke på spørgsmålet og derefter Tilføj en privat kommentar.
    Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .

Besvar et spørgsmål med flere svarmuligheder

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. På siden Strøm kan du klikke på spørgsmålet og gennemgå eventuelle instruktioner eller vedhæftede filer.
  4. Vælg dit svar og derefter klik på Aflever. Bekræft ved at klikke på Aflever.

Bemærk! Du kan ikke klikke på Aflever, før du har valgt et svar.

5. (Valgfrit) Du kan tilføje en kommentar til holdet ved at klikke på Tilføj en kommentar til holdet. Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .
  6. (Valgfrit) Du kan tilføje en privat kommentar eller et spørgsmål til din underviser ved at klikke på spørgsmålet og derefter Tilføj en privat kommentar.
    Skriv din kommentar og derefter klik på Opret opslag .

(Valgfrit) Se og besvar dine holdkammeraters svar

Du kan kun se og besvare dine holdkammeraters svar, hvis spørgsmålet er med korte svar og din underviser tillader det.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Klik på Se holdkammeraters svar på spørgsmålet.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil besvare en holdkammerats svar, skal du under det pågældende svar klikke på Svar, skrive dit svar og derefter klik på Opret opslag .

(Valgfrit) Rediger dit svar

Du kan kun se og besvare dine holdkammeraters svar, hvis spørgsmålet er med korte svar og din underviser tillader det.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. På spørgsmålet skal du klikke på Rediger og derefter foretag dine ændringer og derefter klik på Aflever.