Tehtävien löytäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Voit tarkistaa kaikkien ryhmiesi tulevat kotitehtävät, ilmoitukset ja myöhässä olevat tai puuttuvat tehtävät nopeasti. Voit myös järjestää tehtävät aiheen mukaan.

Tulevien tehtävien ja uusimpien ilmoitusten katsominen nopeasti

1. Napauta Classroom .

Kunkin ryhmän kortista voit nähdä enintään kolme kotitehtävää, joiden palautuspäivä on seuraavalla viikolla.

2. (Valinnainen) Jos haluat nähdä lisätietoja, napauta tehtävän nimeä.

Kaikkien ryhmien tehtävien katsominen

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse yläreunasta Näytä tekemättömät.

3. (Valinnainen) Jos haluat lajitella tehtävät, valitse Annettu tehtäväksi, Puuttuu tai Valmis.
  4. Katso mahdolliset ohjeet tai palaute napauttamalla nimeä.
  5. (Valinnainen) Jos haluat nähdä tai piilottaa tietyn ajanjakson tehtävät, napauta alanuolta tai ylänuolta .

Kaikkien ryhmään liittyvien tehtävien katsominen

Voit nähdä kaikki ryhmään liittyvät tehtäväsi. Voit katsella arvosanojasi, tehtäviä ja palautuspäiviä sekä nähdä mahdolliset myöhästyneet tai puuttuvat tehtävät. Voit myös suodattaa tehtävät ryhmän mukaan.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmääja sittenTehtävät.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Omat tehtäväsi .
  4. (Valinnainen) Jos haluat suodattaa tehtäviä, napauta Suodata ja valitse haluamasi vaihtoehto: Annettu tehtäväksi, Palautettu tai Puuttuu.

Myöhässä olevien tai puuttuvien kotitehtävien katsominen

Opettaja määrittää ryhmän käytännöt myöhässä oleville töille. Classroom ei kuitenkaan estä sinua palauttamasta työtä määräpäivän jälkeen.

Kun opettaja antaa tehtävän, sen tilaksi merkitään Annettu tehtäväksi. Jos et palauta työtä ajoissa, sen tilaksi merkitään Puuttuu tai Valmis myöhässä heti, kun viimeinen palautuspäivä tai ‑aika koittaa. Jos työ on palautettava esimerkiksi klo 9.00 mennessä, palauta se viimeistään klo 8.59. Jos palautat klo 9.00, työ on myöhässä.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmääja sittenTehtävät .
  3. Napauta yläreunasta Omat tehtäväsi .
  4. Napauta Suodata ja sittenPuuttuu.

Tehtävien katsominen aiheen mukaisessa järjestyksessä

Tehtävät-sivulla opettajasi voi järjestää tehtävät aiheittain. Aiheita voivat olla esimerkiksi kotitehtävät tai esseet.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmääja sittenTehtävät.
  3. Napauta Suodata ja valitse aihe.
  4. (Valinnainen) Jos haluat nähdä ohjeet tai palautteen, napauta postausta.

Muuta aiheeseen liittyvää