Inviter elever til dit hold

Denne side er til undervisere

Du kan invitere elever til at tilmelde sig dit hold på tre måder:

• Send et invitationslink: Eleverne skal klikke på linket for at deltage.
    Denne funktion udrulles i løbet af næste uge.
  • Send en invitation via mail: Eleverne kan deltage via mailen eller i Classroom.
  • Del en holdkode: Eleverne skal indtaste koden i Classroom.

Hvis eleverne oplever problemer med linket eller koden, kan du nulstille dem eller i stedet sende en mailinvitation til eleverne.

Du kan se, hvordan du tilmelder dig et hold, ved at gå til Tilmeld dig et hold som elev.

Bemærk! Eleverne kan selv afmelde sig hold. Hvis de afmelder sig, fjernes deres karakterer.

Inviter elever

Inviter elever med et invitationslink

Der er et invitationslink til ethvert hold, du opretter. Du kan dele linket med eleverne, så de kan tilmelde sig holdet.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På holdkortet skal du klikke på Mere og derefterKopiér invitationslink
  3. Indsæt linket i en mail til dine elever.
    Når eleverne modtager din mail, kan de klikke på linket for at tilmelde sig holdet.
Bemærk! Hvis du ikke kan se Kopiér invitationslink, skal du sørge for, at Invitationskoder er aktiveret.
Inviter elever med en mailinvitation

Du kan sende en mailinvitation til enkelte elever eller til en gruppe af elever. Eleverne kan acceptere invitationen i mailen eller i Classroom.

Bemærk! Hvis du vil invitere en gruppe af elever, kan du bruge Google-gruppens mailalias. Du behøver ikke at være medlem af eller ejer af gruppen, men du skal kunne se gruppemedlemmerne og mailadresserne. Hvis du ikke kan se disse oplysninger, skal du bede din administrator om at ændre tilladelserne.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på det hold, du vil invitere elever til.
  3. Øverst skal du klikke på Personerog derefterInviter elever .Angiv mailadressen på en elev eller gruppe.
  4. Når du angiver tekst, vises der muligvis en automatisk udfyldt liste under Søgeresultater.
  5. (Valgfrit) Under Søgeresultater skal du klikke på en elev eller gruppe.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil invitere flere elever eller grupper, skal du gentage trin 4 og 5.
  7. Klik på Inviter.

Bemærk! Hvis du har problemer med at tilføje en mailadresse, er den muligvis uden for dit skole domæne.

Når du har sendt invitationen:

• Din holdliste opdateres, så den viser navnene på de inviterede elever.
  • Dine elever kan klikke på Tilmeld i mailen eller på holdkortet.
Inviter elever med en holdkode

Hvert hold, du opretter, har en holdkode. Du skal dele koden med eleverne, så de kan tilmelde sig dit hold.Du kan dele koden ved at indsætte den i en mail, vise den via en projektor eller skrive den på tavlen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger .
  3. (Valgfrit) Hvis du vil kopiere koden, så du kan indsætte den i en mail, skal du under Generelt kopiere koden ud for Holdkode.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil vise koden ved hjælp af en projektor, skal du under Generelt klikke på Vis holdkode ud for Vis til holdet.
    Kik på Fuld skærm for at vise koden i et større format.
    Tip! På hvert hold kan du hurtigt vise koden via siden Strøm. Klik på Fuld skærm ud for koden under holdnavnet. Du kan gøre visningen større ved at klikke på Fuld skærm igen.
  5. Giv eleverne denne vejledning sammen med koden:
    1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På siden Hold skal du klikke på Tilføj og derefterTilmeld dig et hold.
    3. Angiv koden, og klik på Tilmeld.
Administrer dit invitationslink eller din holdkode
Der hører et invitationslink og en holdkode til ethvert hold. De kaldes Invitationskoder.Du kan dele invitationskoderne med eleverne, så de kan tilmelde sig holdet.
Som standard er invitationskoder slået til (aktiveret).

Du kan:

• Nulstille invitationskoder, hvis du oplever problemer med dem.
  • Deaktivere invitationskoder, så nye elever ikke kan tilmelde sig dit hold.
  • Aktivere invitationskoder, så nye elever kan tilmelde sig dit hold.
    Du skal kun gøre dette, hvis du har deaktiveret koderne.

Når du nulstiller eller aktiverer invitationskoder, opretter Classroom nye invitationskoder. Du kan ikke længere bruge dine tidligere koder.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterIndstillinger
  3. Klik på den nedadvendte pil ud for Administrer invitationskoder, og vælg en af mulighederne:
    • Tryk på Nulstil invitationskoder for at nulstille invitationskoderne.
    • Tryk på Deaktiver invitationskoder for at deaktivere invitationskoderne.
    • Tryk på Aktivér invitationskoder for at aktivere invitationskoderne
  4. (Valgfrit) Du kan kopiere holdkoden ud for Holdkode.
  5. (Valgfrit) Du kan kopiere invitationslinket ved at klikke på Kopier invitationslink ud for Invitationslink.

Du kan få flere oplysninger ved at gå til Inviter elever med en holdkode eller Inviter elever med et invitationslink ovenfor.

Inviter elever uden for skolens domæne
Du kan invitere elever uden for skolens eller organisationens domæne på samme måde, som når du inviterer elever fra dit domæne, så længe it-administratoren har aktiveret indstillingen.

Hvis er administrator kan du gå til Konfigurer holdindstillinger for at aktivere eller deaktivere indstillingen.

Størrelsesbegrænsninger for hold

Workspace for Education-konti

Classroom har følgende størrelsesbegrænsninger for hvert hold for undervisere med en Workspace for Education-konto:
  • Maksimalt antal lærere: 50
  • Maksimalt antal medlemmer (undervisere og elever): 1.000

Bemærk! Classroom anvender Google Grupper til alle elever og undervisere. Hver person kan kun være i et vist antal grupper. Få flere oplysninger i afsnittet Medlemskab i Politikker og begrænsninger for Grupper.

Personlige Google-konti

For undervisere med en personlig Google-konto er der begrænsninger for aktivitet, f.eks. oprettelse af hold eller afsendelse af invitationer til elever. Få flere oplysninger om politikker og begrænsninger.

Relaterede emner