Få flere oplysninger om brug af Classroom-analysedata som underviser

Denne artikel er for undervisere.

Brug Classroom-analysedata sammen med Google Workspace for Education Plus-udgaver, tidligere G Suite Enterprise for Education.

Undervisere kan bruge Classroom-analysedata til:

• At få en overordnet visning af data om Classroom-aktivitet for de hold, de underviser.
  • Nemt at identificere, hvilke elever der muligvis har brug for ekstra støtte.

Find siden med analysedata for dit hold

Undervisere har som standard adgang til siden med Classroom-analysedata. Hvis du vil se holdsiden med analysedata som underviser, skal du først sikre, at du har:

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Hvis du vil se analysedata for dit hold, skal du klikke på Analysedata på et holdkort på startsiden eller på et holds overskriftssøjle.

Data på siden med analysedata for et hold

Følgende gælder for data på siden med Classroom-analysedata:

• Det kan tage op til 24 timer, før de seneste data er opdaterede. Det seneste tidspunkt for opdatering vises over vælgeren for datointerval.
  • Siden afspejler kun aktivitet i Google Classroom og omfatter ikke data, der er gemt uden for Classroom, f.eks. data, der er gemt i dit elevadministrationssystem.
  • Siden omfatter data om hold, der er oprettet eller opdateret inden for de seneste 365 dage.
  • Siden omfatter ikke data om arkiverede hold.

Gå til siden med analysedata for dit hold

Vælg et datointerval
  1. Vælg rullemenuen med datointervaller på siden med analysedata for holdet.
  2. Vælg det tidsinterval, du vil se data for.
Se færdiggjorte opgaver

I sektionen "Færdiggjorte opgaver i %" kan du se den procentdel af alle opgaver med afleveringsfrist inden for det valgte tidsrum, som er blevet afleveret af elever. Vær opmærksom på, at det ikke er alle Classroom-opgaver, der er beregnet til at blive afleveret i Classroom, så dette tal omfatter ikke opgaver uden krav om aflevering i Classroom.

Tip! Vælg en søjle på grafen for at filtrere tabellerne nedenfor, så du kun ser elever i denne pågældende gruppe.

Se gennemsnitskarakter

Sektionen "Gennemsnitskarakter" viser gennemsnittet for alle bedømte Classroom-opgaver med afleveringsfrist i det valgte tidsrum. For hold, der bruger karakterskalaer, er beregningen baseret på det maksimale procentinterval.

Vigtigt! Karakterer, der vises i Classroom-analysedata, omfatter ikke karakterer, der er gemt uden for Classroom, f.eks. i et elevadministrationssystem.

Se aktive elever i %

Sektionen "Aktive elever i %" viser den procentdel af alle elever på holdet, der har interageret med det pågældende hold i det valgte tidsrum. Eksempler på interaktioner omfatter sidevisninger, opgaveafleveringer, kommentarer og opslag.

Tjek oplysninger om elevopgaver

Du kan se detaljerede oplysninger om elevopgaver via siden med analysedata for et hold.

Du kan klikke på Se opgaver til venstre for en elevs navn. Dette fører dig til holdsiden, hvor du kan se listen over opgaver og oplysninger for den pågældende elev.

Fejlfinding af problemer, når du bruger Classroom-analysedata

Scenarie

Anbefalet handling

Jeg kan ikke finde siden med analysedata for mit hold.

Kontakt din Workspace-administrator for at sikre, at du har fået tildelt en Google Workspace for Education Plus-licens.

Bemærk også, at analysedata kun understøttes for hold, der er blevet oprettet eller opdateret inden for de seneste 365 dage.

Jeg får vist meddelelsen "Der opstod en fejl, da dataene skulle indlæses".

Prøv at genindlæse siden. Hvis fejlen fortsætter, skal du rapportere problemet.

Der mangler opgave- eller karakterdata.

Dataene på kontrolpanelet afspejler de karakterer, du angiver i Google Classroom, for opgaver med afleveringsfrist inden for det valgte tidsrum.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle opgaver, der er beregnet til at blive administreret og bedømt i Classroom. Tallene for færdiggørelse af opgaver omfatter ikke opgaver, der ikke har krav om aflevering i Classroom. Classroom omfatter heller ikke opgave- eller karakterdata, der er gemt uden for Classroom, f.eks. data, der er gemt i dit elevadministrationssystem.

Analysedataene opdateres dagligt, og det kan tage op til 24 timer, før en opdatering, du foretager i Classroom, afspejles på siden med analysedata.

Hvis du stadig ikke kan finde de data, du mener, du har angivet i Classroom, kan du rapportere problemet.