Administrer Classroom-integreringer

Denne artikkelen er for elever og lærere.

Google Workspace Marketplace og tredjepartsapper og -tjenester som er integrert med Classroom, kan brukes til å

• skape en helhetlig opplevelse i Classroom
  • frigjøre tid for lærerne
  • forenkle den digitale læringsopplevelsen for elevene

Konfigurer Classroom-integreringer

Classroom-integreringer kan konfigureres på to måter:

Google Workspace Marketplace

1. Åpne Google Workspace Marketplace.
  2. Søk etter apper:
  3. Klikk på Installer.

Tredjepartsapper og -tjenester

1. Gå til tredjepartsnettstedet.
  2. Følg veiledningen for å installere integreringen.
  3. Åpne integreringen i Classroom.

Tips: Gå til Google for Education App Hub for å finne apper som fungerer med Google for Education.

Administrer tredjepartsapper og -tjenester

Administrer tredjepartsapper og -tjenester i Google-kontoinnstillingene dine.

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Data og personvern.
  3. Velg Apper og tjenester.
    • For å fjerne en app eller tjeneste, klikk på Fjern.
    • For å administrere tillatelser, klikk på den aktuelle appen eller tjenesten og deretter på Tillatelser. Du kan velge hvilke tillatelser du vil gi appen eller tjenesten.

Feilsøk problemer med Classroom-integreringer

Lærere og elever kan oppleve problemer med Classroom-integreringen i følgende situasjoner:

• En administrator har ikke konfigurert appen med kontrollene for apptilgang.
  • Installeringsinnstillingene for Google Workspace Marketplace er satt til «Tillat bare at brukere installerer og kjører utvalgte apper fra Marketplace», og en administrator har ikke godkjent Google Workspace Marketplace-appen.
  • Installeringsinnstillingene for Google Workspace Marketplace er satt til «Tillat ingen».

Finn ut om administratorkontroller er slått av eller på.