Classroom-integroinnit

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille ja opettajille.

Classroomin kanssa toimivilla Google Workspace Marketplacen ja kolmansien osapuolien sovelluksilla ja palveluilla voit muun muassa

• luoda kattavan käyttökokemuksen Classroomissa
  • säästää opettajien aikaa
  • yksinkertaistaa oppilaiden työskentelyä digitaalisessa luokkahuoneessa.

Classroom-integrointien käyttöönotto

Voit ottaa Classroom-integrointeja käyttöön kahdella tavalla:

Google Workspace Marketplace

1. Avaa Google Workspace Marketplace.
  2. Hae sovelluksia:
  3. Valitse Asenna.

Kolmansien osapuolten sovellukset ja palvelut

1. Siirry kolmannen osapuolen sivustolle.
  2. Seuraa integroinnin asennusohjeita.
  3. Avaa integrointi Classroomissa.

Vinkki: Tutustu Google for Educationin kanssa toimiviin sovelluksiin Google for Education App Hubissa.

Kolmansien osapuolten sovellusten ja palveluiden hallinta

Voit hallita kolmansien osapuolten sovelluksia ja palveluita Google-tilisi asetuksista.

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse Data ja yksityisyys.
  3. Valitse Sovellukset ja palvelut.
    • Poista sovellus tai palvelu klikkaamalla Poista.
    • Voit muuttaa lupia valitsemalla sovelluksen tai palvelun ja klikkaamalla sitten Luvat. Voit valita, mitkä luvat haluat antaa sovellukselle tai palvelulle.

Classroom-integrointien ongelmien ratkaiseminen

Opettajat ja oppilaat voivat kohdata Classroomin integrointiongelmia, jos

• järjestelmänvalvoja ei ole määrittänyt sovelluksen pääsyasetuksia
  • Google Workspace Marketplacen asennusasetukset on valittu niin, että käyttäjien sallitaan asentaa ja käyttää vain valittuja Marketplacesta ladattuja sovelluksia, eikä järjestelmänvalvoja ole sallinut kyseistä Google Workspace Marketplace ‐sovellusta
  • Google Workspace Marketplacen asennusasetukseksi on valittu "Älä salli mitään".

Lue lisää järjestelmänvalvojan asetuksista.