Oppilastietojärjestelmän listojen importoinnin käyttöönotto Cleverissä

Tämä artikkeli on tarkoitettu järjestelmänvalvojille.

Määritykset Cleverissä

Jotta Google Classroom ‑listan synkronoinnin voi ottaa käyttöön, koulupiirin Clever-järjestelmänvalvojan ja Google Workspacen pääkäyttäjän on aloitettava prosessi Cleverissä. Yhdellä henkilöllä voi olla molemmat roolit.

Jos koulupiirisi haluaa hyödyntää Google Classroomin listoja, luo Clever-tili.

• Clever vastaa pyyntöön yleensä 24 tunnin kuluessa.
  • Käyttöönottoon menee noin päivä.
  • Monissa koulupiirissä palvelun saa käyttöön viikon kuluessa.

Jos sinulla on Clever-tili, voit pyytää listan tuontia Clever-hallintapaneelista.

Usein kysyttyä

Mitkä oppilastietojärjestelmät ovat yhteensopivia listojen importointiominaisuuden kanssa?

Kaikki koulupiirit voivat ottaa synkronoinnin Cleverin kanssa käyttöön oppilastietojärjestelmästä riippumatta.

• Koulupiirit, joilla on itse laadittu oppilastietojärjestelmä tai joiden oppilastietojärjestelmä ei ole suoraan Cleverin tukema, voivat ottaa käyttöön automaattisen SFTP-synkronoinnin.
  • Käyttäjät, jotka haluavat automaattisen synkronoinnin oppilastietojärjestelmästä Cleveriin, voivat ottaa yhteyttä Clever-tukeen.

Oppilastietojärjestelmät, jotka tukevat automaattista synkronointia Cleverin kanssa

Millä alueilla listojen importointi on käytettävissä?
  • Pohjois-Amerikka: Kanada ja Yhdysvallat

Jos ominaisuus ei ole saatavilla maassasi mutta haluaisit saada sen käyttöön tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myyntiin.

Mitä jos joku on Cleverissä mutta ei Google Workspace for Educationissa?

Google Classroom ‑listaussovellus ei luo, muokkaa tai poista käyttäjätilejä Clever-datan perusteella. Sinun on luotava Clever-tilit erikseen Google Workspace for Educationiin, jotta voit listata ne Google Classroom ‐ryhmiin.

Jos koulupiirissä käytetään ClassLinkiä, voiko listojen importointiominaisuutta käyttää?

Seuraavista vaiheista ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Miten usein oppilastietojärjestelmän listojen data päivitetään?
  • Data päivittyy lähes reaaliajassa, kun oppilastietojärjestelmän listaan tulee muutoksia.
  • Muut datatyypit päivittyvät yleensä 2–24 tunnin välein.

Muita lähteitä