Administrer indstillinger for afmelding af elever

Denne artikel er til Google Workspace-administratorer.

Google Workspace-administratorer kan bruge Google Administrationskonsol til at deaktivere elevers mulighed for at framelde sig et hold

Få flere oplysninger om styringselementer for brugertilmelding

Typer af brugerstyring
  • Som standard kan både en elev og undervisere afmelde eleven fra et hold.
  • Administratorer kan opdatere indstillingerne, så det kun er undervisere, der kan afmelde elever.
Sådan fungerer styringselementer for afmelding

Administratorer kan tildele indstillingerne for afmelding på organisationsniveau, så skoler kan styre de dele af domænet, de har brug for.

Hvis en integrator for et elevadministrationssystem som f.eks. Clever er blevet provisioneret, får undervisere en underretning, når de redigerer holdlisten.

Administrer afmelding af brugere til Classroom

Sådan fjerner du elevers mulighed for at afmelde sig:

1. Log ind på Google Administrationskonsol.
  2. Klik på Apps Interface icon Google Workspace Interface icon Classroom.
  3. Gå til Brugere på startsiden i Administrationskonsol.
  4. Vælg Tilmeldingsstatus under Afmeldelse af elev.
  5. Vælg en af mulighederne under Hvem kan afmelde elever fra hold?:
    1. Elever og undervisere
    2. Kun undervisere
  6. Vælg "Kun undervisere" for at forhindre, at elever afmelder sig hold.
  7. Klik på Gem.

Vigtigt! Standardindstillingen giver både elever og undervisere mulighed for at afmelde elever fra hold.