Brug Google Classroom offline på Android-enheder

På Android-enheder kan du bruge visse Classroom-appfunktioner uden internetforbindelse. Eleverne kan:
  • Gennemgå holdmeddelelser og opgaver
  • Se og redigere downloadede filer, der er vedhæftet opgaver
  • Administrere og fjerne offlinefiler

Før du bruger Google Classroom offline

Du skal have den nyeste version af Google Classroom for at downloade, se og redigere filer offline. Få flere oplysninger om Google Classroom-appen.

1. Åbn Drev-appen.
  2. Tryk på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Deaktiver Overfør kun filer via Wi-Fi.
    • Vigtigt! Du skal have internetforbindelse og tilstrækkelig ledig plads på din enhed for at gemme dine filer.

Når du har forbindelse til internettet, opdateres appen i baggrunden en gang i døgnet for at holde din strøm og dine downloadede vedhæftede filer opdateret.

Download en enkelt fil til offlinebrug

1. Gå til siden Ressourcer i Classroom-appen.
  2. Åbn en vedhæftet fil.
  3. Tryk på menuen Mere.
  4. Aktivér Tilgængelig offline for at downloade den vedhæftede fil.
  5. Der vises et flueben ud for downloadede filer.

Download flere filer til offlinebrug

1. Gå til siden Ressourcer i Classroom-appen.
  2. Åbn en opgave.
  3. Tryk på Gem alle filer offline.

Se og fjern downloadede elementer og opgaver

Sådan ser du downloadede filer, når du er offline:

1. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Offlinefiler.
    • Tip! For at se visse filtyper offline bliver du muligvis bedt om at downloade en app til redigering af filer.

Hvis du vil fjerne downloadede filer, skal du vælge en mulighed:

• Fjern en enkelt fil: Tryk på Slet Luk ud for filen.
  • Fjern alle filer i et filter: Ud for et filter skal du trykke på afkrydsningsfeltet og derefter Fjern.

Bemærk! Filtre er kun tilgængelige for nogle kurser.

Gør langsomme downloads hurtigere

Hvis downloaden tager længere tid end normalt, får du en notifikation. Sådan løser du problemet:

1. Gå til Indstillinger i Drev-appen.
  2. Deaktiver Overfør kun filer via Wi-Fi.

Relaterede ressourcer

Brug Google Drev-filer offline