Kom i gang med import av klasselister fra systemer for elevinformasjon

Denne artikkelen er for administratorer og lærere.

Du kan importere klasselister fra systemet for elevinformasjon til Google Classroom. Det blir automatisk opprettet kurs i Google Classroom basert på dataene i systemet for elevinformasjon.

Kriterier

Du kan importere klasselister fra systemer for elevinformasjon via følgende tjenester:

Clever: Tilgjengelig for grunnskoler og videregående skoler i USA som har et Google Workspace for Education Plus- eller G Suite Enterprise for Education-abonnement. Finn ut hvordan du konfigurerer import av klasselister fra systemer for elevinformasjon via Clever.

Krav:

Dette kreves for å importere klasselister fra systemer for elevinformasjon til Google Classroom:

• Alle elever og lærere i en skoleregion må ha Google Workspace for Education Plus- eller G Suite Enterprise for Education-lisenser.
    • Hvis skoleregionen din bare dekker lisenser for ansatte, må du kjøpe lisenser til elevene også.
  • Administratorer må bruke Google-e-postadresser for lærere og elever. Når klasselister importeres fra systemer for elevinformasjon, blir brukerne matchet basert på Google-e-postadresser. For å importere klasselisten din til Google Classroom må du synkronisere elevenes og lærernes e-postadresser med verktøyet for import av klasselister fra systemer for elevinformasjon.

Vanlige spørsmål

Hvordan fungerer synkronisering av klasselister fra systemer for elevinformasjon?

Funksjonen for import av klasselister i Classroom

• oppretter Google Classroom-kurs
  • administrerer lærer- og elevtilknytninger i kurs basert på de tilordnede delene fra systemet for elevinformasjon
  • legger til medlærere i kurs
  • oppdaterer informasjon om hovedlærere

I tillegg gjelder dette:

• Lærere kan godta eller avvise kurs som synkroniseres med systemer for elevinformasjon.
  • Lærere kan gi nytt navn til kurs uten at det påvirker synkroniseringen.
  • Synkroniseringen overstyrer ikke endringer lærere gjør manuelt.

Viktig: Appen kommer ikke til å

• endre eller slette kurs i Google Classroom
  • provisjonere Google-kontoer for elever eller lærere

Kan lærere fortsette å bruke kurs de allerede har opprettet i Google Classroom?

Ja. Når klasselister blir importert, endres ikke kurs som er opprettet manuelt i Classroom. Lærere kan godta eller avvise kurs som importeres fra systemet for elevinformasjon.

Hva heter kurs som opprettes i Google Classroom?

Kurs som opprettes via import av klasselister, får navn basert på feltet «Section Name» (Navn på del) i systemet for elevinformasjon. Dette feltet inneholder vanligvis en kombinasjon av kursnavnet, læreren og perioden.

Synkroniseringen av klasselistene opprettholdes selv om lærere endrer navn på kursene sine.

Hvordan blir elever og lærere matchet mellom Google Classroom og systemet for elevinformasjon?

Administratorer må bruke Google-e-postadresser for lærere og elever. Når klasselister importeres fra et system for elevinformasjon, blir brukerne matchet basert på Google-e-postadressene sine.

Hva skjer når klasselister som er synkronisert med et system for elevinformasjon, endres av lærere i Google Classroom?

I Google Classroom kan lærere legge til eller fjerne elever og medlærere manuelt fra kurslister som er synkronisert med et system for elevinformasjon. De manuelle endringene opprettholdes i Google Classroom, men de skrives ikke tilbake til systemet for elevinformasjon.

Mister elever arbeidet sitt hvis de blir overført fra ett kurs til et annet?

Nei. Elevarbeid blir værende i kursmappen i Google Disk.

Karakterene gjenopprettes når eleven blir lagt til i kurset igjen.

Hvordan blir elever og lærere matchet i Classroom via et verktøy for import av klasselister?

Når Google Classroom-klasselister opprettes via et verktøy for import av klasselister, i dette tilfellet Clever, matches brukerne basert på Google-e-postadressene deres.

For at dette skal fungere, må alle Classroom-brukere fylle ut Google-e-postadressen sin i e-postfeltet i klasselisten i systemet for elevinformasjon.